30. heinäkuuta 2008

Taas tokoa

Kesken suursiivoamisen piti mennä vähän treenaamaan. Mentiin Inkooseen museokentälle Tarjan ja hänen koiriensa kanssa ottamaan tokoa.

Demi sai aloittaa, ja sille otin vähän seuraamista, joka myös nyt sujui tosi mukavasti. Sen jälkeen kapulan pitoa, Demi piti jo ihan kunnolla kapulasta kiinni, ja istuu tosi tiivisti mun edessä. Otettiin myös luoksetuloa, ensin niin että kävin palkkaamassa odottamisesta, ja jotta vauhti löytyis tein niin että Tarja piti kiinni ja itse juoksin kauas, ja kutsuin luokse. Treenattiin myös kaukkarit, seisominen ja maahanmenoa, ja maassa pysymistä. Tuo maassa pysyminen on edelleen vaikein juttu Demille, vaikka nyt menikin aika hyvin. Demi menee selälleen makaamaan, hassu kakara:) Lopuksi vein Demin lelu ruutuun ja sinne se juoksi suoraan ruutuun hakemaan lelunsa. Demin kanssa oli taas todella kiva treenata, vaikka olikin vähän stressaantuntut, kun oltiin sille uudessa paikassa.

Molli hössötti kun oli joutunut odottaa autossa, kyttäsi vaan ruutuun, kun ensin otin sille seuraamista, ei keskittynyt kunnolla. Ohjatussa oli ensin menossa väärälle kapulalle, mutta toisella yrityksellä haki oikean. Tunnarissa nuuski vähän muitakin hajuja, mutta teki kuitenkin oikein kun vihdoin ja viimein alkoi nuuskimaan myös tunnarikapulat. Ei maistellut muut kapulat tänään, joten tunnarin jälkeen pääsi autoon syömään.

Ruudussa jäi aivan liian eteen, kokeilin muutaman kerran mutta joka kertaa jäi ihan etumerkkien väliin seisomaan. Ei hyvä. Otin sille sitten siirtymisiä, niin että laitoin ruudun ulkopuolelle seisomaan, ja ohjasin käsimerkillä ruutuun. Se meni aika hyvin. Pienen tauon jälkeen otin sille uudestaan ruutua, nyt lähetin toisesta suunnasta, ja nyt meni oikein hienosti ruutuun! En sitten ymmärrä minkä takia ei toisesta suunnasta osannut mennä kunnolla ruudun sisälle.. Otettiin myös paikkallaan istumista, joka meni hyvin ja lopuksi kaukkarit, nekin sujuivat ihan Ok.

Demin jalka on taas kunnossa, täytyy vaan vieläkin olla tarkkana ettei se rasita sitä liikaa, kai se vaan kestää ennen kun tommonen vamma paranee... vaikka välillä tulee ihan epätoivoinen olo, ja tekisi mieli viedä Räihälle, niin kun mä varmaan teenkin, jos ei kohta alkaa kestämään enemmän liikuntaa.

Ei kommentteja: