3. elokuuta 2008

Jäniksen ajoa


Olen siivonnut ja siivonnut ja siivonnut..eikä ole vieläkään valmista. On ollut todella kuuma ilma, mutta se on vaan ollut hyvää, koska pyykit ja matot ovat kuivuneet äkkiä, ja koirat ovat vaan maanneet varjossa. Vähän remppaakin ollaan tehty ja uusia huonekaluja ostaneet, on se kivaa kun koti tuoksuu hyvältä ja on siisti:).

Eilen iltalenkillä oli viileitä ja sateista ja koirat olivat villejä.... Molli alkoi jahtaamaan jänistä, ja jänis raukka meni aivan sekaisin, koska se juoksi polulle missä me muut olivat, ja kun siellä oli kolme muuta koiraa ja kaksi ihmistä niin se panikoi ja hyppäsi mun miehen päälle, törmäsi Hardyn rintaan!!! Oli kyllä aika ihmeellistä... Molli totteli ja jätti jänistä rauhaan, niinkuin Emma ja Idakin, mutta pikkupiruhan lähti kun ohjus jäniksen perään. Aika kauan oli poissa, ja kun vihdoin palasi meidän luokse roikkui kieli maahan asti. Minä olin aivan varma että jalka brakasi ihan täydellisesti, mutta ihme ja kumma ei ole ontunut ollenkaan! Viikon täyslepo on varmaan tehnyt terää...

Ja nyt odottaa keittiökaapit... puh, on vielä kova urakka edessä.

Ensi viikolla pitää kyllä ehtiä myös vähän treenata.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa Demikin oppia koirien tavoille :) Saalisvietti on hyvästä. Vaikka emännällä savu nouseekin korvista. Mutta se on toinen juttu.

Eija

Åsa kirjoitti...

No onhan se hyvä että koiralla on saalisviettiä, mutta ei tuo nyt ollut ollenakaan hyvää. Luin juuri tänään ettei pennun pitäisi koskaan päästä riistan perään, koska se on sitten niin vaikeita saada pois. Mutta kun jänis tuli ihan sen nenän eteen, niin tietysti se lähti jahtaamaan..
Åsa

Anonyymi kirjoitti...

Jos Demi luuleekin olevansa ajokoira, eikä noutaja ;)) T:Hanna&Madde

Åsa kirjoitti...

..kiharakarvainen ajokoira:) No Demi muistuttaa kyllä eniten kengurua, on enemmän kahdella jalalla kun neljällä. Hassu kakara!

kehveli kirjoitti...

Meilläpäin tollasta riehumista "nimimerkillä siivous" kutsutaan sairaskohtaukseksi! ;)
Välillä vaan on pakko!
Voisin vaan retkeillä... olis pienempi tuo siivous pinta-ala vaunussa...

Åsa kirjoitti...

On se kivaa välillä tehdä ihan suursiivousta, tuntuu hyvältä kun tietää että myös nurkat ovat puhtaita:)