17. heinäkuuta 2008

Hakumetsässä ja kaupunkikävelyllä

Tiistaina oltiin pitkästä aikaa hakumetsässä. Molli haki 4 ukkoa, kaikki suoraan edessä, ilmaisu kiintorullalla. Helppo treeni, joka meni hyvin.

Tämä oli Demin ensimmäinen hakutreeni. No ihan pikkupentuna oli kyllä mukana syömässä nameja, silloin se oli kyllä oikein rohkea ja avoin. - Näyttelyssä huomasin että jotain on jäänyt pahasti treenamatta... en ole vienyt Demiä riittävän paljon yksin ihmisten ilmoille:( Kun isot koirat ovat mukana on Demi kyllä itsevarma ja rohkea.

Oli vaikeita etukäteen sunnitella miten aloittaisin sen kanssa, kun en tiennyt miten se tulee suhtautumaan maalimiehiin. Reppuni oli täynnä leluja, keitettyä kieltä ja Ceasaria. Ensin kokeiltiin jos Demi suostuisi leikkimään maalimiesten kanssa, mutta siitä ei tullut mitään. Sitten sille syötettiin keitettyä kieltä. Mutta vaikka "akat" aika kauankin yrittivät saada Demin rentoutumaan, niin ei se kyllä niiden luona viihtynyt. Saa nyt nähdä miten jatketaan, ja onko tää vaan joku vaihe sillä..

Eilen otin sitten pennelin mukaan kaupunkiin. Käytiin pankissa, eläinkaupassa ja käveltiin vaan edes takaisin siellä missä oli hälinää ja ihmisiä. Minulla oli nameja taskussa, ja kun Demi on niin suloinen niin aika monet tulivat kysymään minkärotuinen se on, ja halusivat silittää sitä. Minä sitten annoin niille nameja, jotka saivat antaa sille. Oli Demi vähän stressaantunut, mutta ei millään tavalla pahasti.

Illalla mentiin Tuulan ja Åken kanssa ensin Fiskarsiin, meidän piti käydä iltatorilla, mutta siellä ei mitään elämää kyllä ollut. Emme nähneet kun sorsia:) Niitäkin pieni sorsakoira aluksi pelkäsi... Jatkettiin matkaa ja ajettiin Tammisaareen. Siellä oli ihmisiä ja vilinää, ja pikkukoirille ihmettelemistä.

Tänään meidän piti lähteä jälkimetsään, muttta meille tuli vieraita, joten illalla lenkin yhteydessä otin Mollille ja Demille vähän tottista. Demin seuraaminen alkaa tuntumaan ihan kivalta, ja perusasennon se löytää jo ihan itse.

Tässä kuvia meidän Fiskarsi- ja Tammisaarenreissusta, vähän tylsiä kuvia, kun joka kuvassa on Demi joka tujottaa sorsia, niitä kyllä riitti, sekä Fiskarsissa että Tammisaaressa:

Ei kommentteja: