10. heinäkuuta 2008

Demi noutaa varista ja vähän muutakin..

Eilen treenattiin vähän tokoa ja näyttelyposeeramista Demin kanssa. Mollikin pääsi tokoilemaan oikein kunnolla. Vähän kyllä treeni into kärsii kun ei pääsee mihinkään kisaamaan. Tänään istuin taas puhelimessa vaikka kuinka kauan, koko ajan se vaan piippasi varattua. Yritin ilmoittaa meidät jälki kisoihin, mutta enhän mä päässyt ollenkaan läpi:( Ja sama juttu on tokon kanssa, ei pääse tokoilemaan Etelä-Suomessa ollenkaan. Täytyy varmaan sitten ajaa monta sataa kilsaa, jotta pääsee ainakin muutamaan kokeeseen tänä vuonna. Kyllä harmittaa..

Treeni meni kuitenkin ihan hyvin. Mollin kanssa treenasin myös eteenmenoa moneen otteeseen, tokoliikkeiden lisäksi.

Pikkuinen pääsi taas vähän seuraamaan, ja otettiin me luoksetuloakin. Näyttelytreeni ei nyt sujunut ihan niin hyvin, mutta siitä en mitään streessiä kyllä jaksan ottaa, ei ole niin tärkeä juttu minulle.

Eilen otin variksen sulamaan, ja tänään Demi sai noutaa varista kotipihassa. Alussa vähän ihmetteli, mutta äkkiä alkoi olla innostunut ja hyvin se linnun nouti. Ihan pientä omimista on havaittavissa, mutta ei kai tämän ikäisen pennun kanssa voi odottaakaan että se jo osaisi noutaa täydellisesti.

Tässä kuvia ja videopätkä varistreenistä

Ensin Demi sai odottaa nätisti...


..ja vasta käskyllä hakea..
ja tuoda...
Treenin jälkeen väsytti, piti mennä autoon ottamaan torkut...

Ei kommentteja: