8. elokuuta 2008

Vähän sitä sun tätä


Aluksi yksi kukkakuva, näin hienoja olivat ennen kun sade ja myrsky kaatoi niitä...:(

Jokaikinen nurkka on nyt kuurattu, ei uskoisi että on sama koti:) Vielä on eteinen ja yläkerran rappuset jäljellä... ei tää urakka lopu kyllä ikinä:)

Koirien kanssa käytiin kimppa toko treeneissä alkuviikossa ja Demille olen ottanut pihalla jotain pientä joka päivä. On se hauskaa miten pentu on oppivainen. Uskomattoman nopeasti oppii. Oppisi varmaan myös virheet, sen takia suunnittelen tarkasti mitä Demin kanssa teen. Tähän asti menee tokotreenit parhaiten. Siitä Demi tykkää, ja on todella yhteistyöhaluinen. Mitään maastolajia en ole nyt parin viikon aikana treenannut,(siivousvimman takia) mutta suunniteltu on nyt nometreenit ensi keskiviikkoihin. Kaveriksi tulee Hanna, Madde labbiksen kanssa, ja Hannalla on pieni pupukin, joten Demi pääsee vihdoinkin kokeilemaan myös pupun noutamista. Jännää...Kivaa saada noutohommeleihin treenikaveria. Yksin on niin tylsää treenata.

Kimppatokossa otin Mollille melkein kaikki liikkeet. On tuo Mollikin vähän kaheli, kun kentällä oli muita treenamassa, ja meidän tavarat oli kentän laidalla, niin sen piti kesken luoksetuloa juosta hakemaan Demin sukka-pallo, ettei nyt vaan kukaan muu sitä ottaisi... Muutenkin Molli ei keskittynyt, kyttäsi vaan muita, eikä kuunnellut, teki paljon virheitä. Se on niin kateellinen ja vahtii jopa ruutumerkit, kaikki tavarat ovat meidän.. Pöhlö koira:)

Otettiin nuorten kanssa erillinen paikallaolo. Nyt Demi makasi hyvin, paljon parempi kun viimeksi. Ei mennyt selälleen makaamaan, eikä noussut ylös. Otin Demille myös seuraaminen ihmisryhmässä ja vähän muutenkin, ja sitten taas kapulan pitoa. Demin treeni meni hyvin. Demi keskittyi paremmin kun Molli:)

Tänään mun piti lenkin jälkeen ottaa Demille taas noutokapulan pitämistä, ja kun kaikki tavalliset kapulat olivat autossa, annoin sille 2 kg kapulan, ihan vaan ajattelin katsoa miten se suhtautuu siihen. Mutta sehän nappasi sen suuhunsa ja kantoi sitä kun vanha konkari. Otettiin sitten sillä sitä kapulan pitämistä mun edessä, ja niin se istui kun patsas, ihan tiivisti mun edessä painava kapula suussaan! On kyllä reipas.

Löysin netistä tällainen kuvapalvelu ja lähetin Demistä yksi pentukuva suurennettavaksi. Kuvassa on 8 viikkoa vanhaa. Kuvan on ottanut mun poika Ken, ja mun mielestä Demi on niin äärettömän luttana siinä. Ei kestänyt kun kolme päivää niin kuva tuli postitse. Hyvää palvelua!

Kun siivosin, otin myös Mollin kaikki pokaalit ja rusetit esille, ja niitähän on ihan kivaa määrää:) No muutama ollaan kyllä saatu Idankin kanssa, mutta suurimman osan on Mollin. Päätin ostaa itselleni pari palkintokaappeja ja järjestää pystit hienosti:) Kyllähän Molli ansaitsee sen, että näytetään kaikille miten hyvä koira se on, ja miten paljon palkintoja se on saanut:) Kyllä minä tiedän että monella on paljon enemmän näitä, mutta elvistellään nyt vähäsen meidän pytseillä:)

Kuva on leikattu ja liimattu...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä täytyy sanoa, että Molli on mahtava koira ja kaikista kisoissa ei edes aina pyttyjä ole jaettu jos ne muut tavaratkin lisättäis vielä, muonasäkit,pyyheliinoja kippoja ja kuppeja niin huh huh...