23. elokuuta 2008

Demin kanssa hakutreeneissä ja Mollin kisakertomus

Ida oli sitä mieltä että hän on kyllä myös ollut todella reipas, joten hän tunki itsensä väkisin mukaan poseeraamaan.

Eilen jätin Mollin kotiin, kun mentiin Demin kanssa Nummelaan hakutreeneihin. Tämän päivän toko alkoi jo yhdeksältä aamulla, eikä Mollin motivaatio tokoon olisi ollut ollenkaan hyvä, jos edellisiltana olisi päässyt hakumetsään. Mollilla on ne omat jutut:)

Demi oli ihan reipas ja avoin maalimiehille, niin kauan kun olivat keskilinjalla, mutta kun menivät metsään kökkimään, olivat ne Demin mielestä kamalia mörköjä. Kokeiltiin samalla tavalla kun viimeksi, niin että maalimies kulki metsässä ja kutsui Demiä, ja minä kuljin Demin kanssa keskilinjaa pitkin niin kauan että maalimies kaatui. No tällä tavallahan se nyt ei onnistunut ollenkaan, minä jouduin mennä joka kertaa tukemaan sitä, koska Demi näki mörköjä. Tehtiin sitten niin että vietiin Demin kanssa yhdessä maalimies piiloon, ja palattiin keskilinjalle ja saman tien sai lähteä hakemaan, ja nyt uskalsi mennä maalimiehen luokse. Tällä tavalla täytyy nyt jatkaa. Muuten Demi oli ihan reipas, ja jopa leikki vieraiden ihmisten kanssa, joten parempaan suuntaan mennään. Kyllä se siitä.

Tänään oli pakko nousta jo viideltä, koska meillä oli edessämme 2,5 tunnin ajomatka Askolaan, ja EVL alkoi jo yhdeksältä. Oli lähellä jättää väliin, mutta onneksi otin itseni niskasta kiinni, ja lähdin kuitenkin, koska tänään onnistuttiin, ja vihdoinkin saatiin se niin pitkään himottu ykköstulos:)
Demi oli tietysti mukana. Sille se oli hyvä päästä ihmisten ilmoille, ja Mollin toko-motivaatio nousee todella paljon, kun minä touhun Demin kanssa, ja Molli joutuu odottaa autossa:)

Paikallolot menivät molemmat tänään aivan nappiin, muissa liikkeissä Molli keksi kyllä kaikenlaista. Tunnari oli ihan Ok, idarissa ei istunut, kaukkareissa meinasi jämähtää, joten jouduin antaa lisäkäskyjä, ohjatussa tujotti taas liikkuria, ja tuli takaisin kapulan kanssa vähän oudosti. Metalli oli taas todella inhottava, joten hyppy nouto tehtiin etana vauhdissa, (onneksi hyppäsi kuitenkin takaisin, ja kapula pysyi suussa), luoksetulossa ei mennyt ensimmäisellä käskyllä maahan, ja loppuosa oli hidas, seuraaminen ei ollut niin hyvä kun yleensä, ja yksi perusasento jäi tekemättä. Onneksi ruutu oli viimeinen liike, ja sehän on Mollin lemppari ja onnistuikin aivan täydellisesti.

Itse en katsonut pisteet ollenkaan, joten en tiennyt riittävätkö ykköseen. Mutta niin riittivät ja kyllä se tuntuu työvoitolta, kun Mollin kanssa saatiin EVL:stä ykköstulos. En olisi ikinä uskonut että se päivä tulee, sen verran takkuinen on meidän tokoura ollut.
Kyllä se mun Molli osaa joskus yllättää:)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat Onnittelut Mollin ykköstuloksesta!!!

-lassie-Pia-

Åsa kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kiva kun ykkönen napsahti. Saisi tulla pari ykköstä lisää ennen kun eläkeikä tulee vastaan:)

Tanja kirjoitti...

Isot onnittelut Mollin ykköstuloksesta!
Pari lisää vielä! :)