14. elokuuta 2008

Tokoa ja taipparitreeniä


Eilen alkoi taas tokotreenit. Itse olen siellä vetäjänä, mutta menin vähän aikaisemmin treenaamaan Mollin kanssa, ja Demin kanssa ehdin myös treenata niin kauan kun oli muita koiria paikalla. Mollin treenit meni hyvin, Demille se oli uutta ja jännää kun oli niin paljon erikokoisia koiria ympäri, ja niin paljon ihania hajuja. Aika hyvin keskittyi kuitenkin, ja varsinkin paikallaoloon olen oikein tyytyväinen. Nyt makasi ihan rauhallisesti, eikä yrittänytkään nousta ylös.

Tänään mentiin Hannan ja Madde labbiksen kanssa taipparitreeneihin. Madde on jo niin paljon taitavampi kun Demi joten sille tehtiin ihan kunnon hakuruutu. Demillekin koekeilin viedä neljä varista metsään, niin että vietiin ne yhdessä. Varikset eivät olleet oikein kivoja tänään, mutta sitten kun Demi pääsi vauhtiin, haki se ihan hyvin ja luovuttikin hienosti. Pienen paussin jälkeen otettiin Hannan pieni pupu esille, ja sehän oli sitten Demin mielestä oikein ihana, sitä se olisi kantanut vaikka kuinka kauan. Tehtiin lyhyt laahausjälkikin, joka Demi hiffasi heti. Se meni hyvin.

Sitten ajettiin toiseen paikkaan, koska meidän piti mennä ottamaan vesinoutoa. Päätettiin kuitenkin kokeilla vielä uudestaan hakua, ja vietiin valmiiksi taas neljä varista ruutuun. Demi lähti ihan innokkaasti metsään, mutta pettymys olikin suuri, kun siellä ei ollutkaan ihana kani vaan ne peevelin varisraadot taas. Se bongasi ne kaikki, muttei tuonut. Nyt joutui prinsessa puuhun kiinni, ja sai nähdä kun Madde pääsi tyhjentämään ruudun, joka se tekikin oikein taitavasti. Kehuttiin sitten Maddea ja ihailtiin varikset oikein kunnolla. Sitten pääsi Demikin hakemaan yhden variksen, jonka vein kauas niin että se näki. Nyt oli motivaatio aivan toinen, ja varis tulikin nopsasti takaisin. Nauroin, kun Demi ihan elvisteli Maddelle että kato nyt, kyl mäkin osaan.. on ne koirat kyl hassuja.

Sen jälkeen mentiin ottmaan vesinoutoa variksilla, kun lokkia ei ole. Siinä ei ollut mitään ongelmaa, vedestä nouti kyllä varistakin mielellään.

Olipas meillä hauskaa. Kiva treeni, ja hyödyllinen.

Ei kommentteja: