13. toukokuuta 2007

Esineitä, janoja, tottista ja vähän hakuakin..

Viime viikon sunnuntaina oltiin hakumetsässä Inkoossa. Muuten ihan OK treeni paitsi että Molli nappasi rullan tyhjällä pistolla:( Otin Mollille ensin neljä tyhjää, sen jälkeen ukko laatikossa, ilmaisu kiintorullalla. Umpparin jälkeen kaksi haamua, suorapalkalla. Jatketiin taas neljällä tyhjällä ja lopuksi ukko takakulmassa joka palkkasi suoraan. Kolmannella tyhjällä Molli nappasi rullan, silloin Molli viipyi TOSI kauan metsässä, ja kutsuin vähän kiukkuisella äänellä, ja sieltähän Molli tuli rulla suussa:( Niin herkkä se sitten on...Loppu treeni meni hyvin.

Sitten pidettiin melkein koko viikon lomaa, ei treenattu yhtään mitään.

Perjantaina mentiin kentälle treenaamaan tottista. Eniten treenattiin eteenmenoa ja telineet. Treeni meni hyvin. Kotimatkalla käytiin tekemässä esineruutua. Tallattiin noin 30m leveä ja 50 m syvä kaistale. Esineet takakulmassaa, keskellä ja edessä. Takakulman esine tuli nopeasti, niin myös keskimmäinen esine. Edessä oleva esine oli taas vaikein, mutta tulihan sekin loppujen lopuksi. Aikaa meni kyllä runsaasti, paljon enemmän kun 5 min. ainakin.

Tänään mentiin taas tottista treenaamaan. Otin jäävät liikket, ja noutoa 2 kg kapulalla, eteenmenoa moneen otteeseen, ja seuraamista. Treeni meni hyvin. Eteenmeno on Mollille vielä epäselvä, oma vika kun en ole jaksanut sitä treenata ja opettaa kunnolla.
Tottiksen jälkeen mentiin metsään. Tein Mollille 2 janaa. Toinen vasemmalle, ja toinen oikealle. Nämä onnistuivat tosi hyvin.

Sen jälkeen taas esineruutua. Tallattiin täysmittainen ruutu, ja tänään laitoin ruutuun 9 esinettä:) Kolme edessä, 3 keskellä ja 3 takana. Molli toi pika pika vauhdilla 4 esinettä, ja sen jälkeen mentiin syömään. Molli sai mennä autoon niin kauan kun Neero oli esineruudussa. Kun Neero lopetti, jäi ruutuun vielä 5 esinettä. Päätin ottaa Mollia uudestaan hakemaan lisää esineitä. Ensin Molli toi nopeasti 2 esineitä. Näiden jälkeen tuli ruudusta pois suu täynnä esineitä, sillä oli 3!!!! esineitä suussa:) Kyllä on niin hauska otus! Molli varmasti ajatteli ,että turhaan juosta edes takaisin, kun niitä voi tuoda kaikki yhtä aikaa. (uskokaa pois, mun koira todellakin ajattelee:) )

Luulen että tästä treenistä oli hyötyä, koska nyt Molli oikein törmäsi edessä oleviin esineisiin, ja huomasi että koko ruudussa voi olla esineitä eikä vaan takakulmissa. Hauska ja hyvä treeni, ja Molli oli todella hyvä tänään.

Ei kommentteja: