24. toukokuuta 2007

Eilen tokoa, tänään hakua

Eilen oli Emma häiriökoirana BH kokeessa. Emma oli kiltti, tujotti vaan minua, ei Emmasta paljon häiriötä ollut. Kokeen jälkeen, treenasin Mollin kanssa tokoa.
Molli oli hyvällä tuulella ja teki liikkeet oikein mallikkaasti. Otettiin ruutua moneen otteeseen, ohjattua molempiin suntiin, luoksetulo kisanomaisesti, vähän seuraamista, jäävät liikkeet ja kaukkarit. Aloitettiin paikallaistumisella, kun saatiin mukaan muutama koira ennen kun lähtivät kotiin. Lopussa vielä eteenmenoa. Ruudussa Molli meni heti maahan ilman käskyä, se on nyt uusi juttu. Myös eteenmenossa meni itse heti maahan.

Tänään oltiin hakumetsässä, ja tänään treenasin rullantuontia ja näytöllemenoa kun itse roikuin liinassa. 6 maalimiestä. Ensimmäinen ukko haamuna, koska oli tienylitystä, ja en halunnut tässä treeneissä mitään turhaan vaikeita juttuja. Tänään vaadin rullan käteen, kun pudotti rullan liian aikaisin sai lähteä uudestaan ukolle, ja uusiksi koko homma. Kaksi viimeistä kertaa tuli rulla hyvin käteen. Alussa näytöllemeno oli vähän hidas, mutta kun Molli huomasi että maalimies palkkaa normaalisti, alkoi näytöllemenot sujumaan oikein hienosti. Palkkasin nappuloilla kun Molli toi rullan perille asti. En ole ollenkaan varma siitä että teen oikein, pelkään kyllä että Molli taas alkaa nappaamaan rullan väärällä tavalla jos rullantuominen on liian kivaa. Mutta päätin kokeilla näin, koska jos en nyt palkkaa niin en saa rullantuonti nopeammaksi. On tää haku vaan niin hankala ja vaikea laji:(. Treeni meni kyllä hyvin, ja sain sitä mitä hainkin, elikkä rulla tulee reippaasti, luovutus käteen, sekä näytölle mennään lujaa myös silloin kun roikun liinassa. Molli joutui myös kävellä nätisti mun vierellä maalimieheltä keskilinjalle, siinäkin olen treeneissä fuskannut, ja sitä huomasin kisoissa. Katsotaan miten tässä käy, ja miten jatkan, täytyy tarkasti miettiä.

Ei kommentteja: