1. toukokuuta 2007

Taas esineitä ja jälki

Tänään meidän piti mennä hakumetsään, mutta hakutreenit siirtyivät huomiseksi, joten mentiin metsään tekemään esineruutua ja jälkeä. Tallasin Mollille noin 500 m jäljen, 6 keppiä, yhden kulman, jana noin 20 metriä.
Nyt kun on jo paljon muurahaisia, en viitsinyt jäljelle laittaa makkaroita, mutta yllärinä jätin jäljelle 2 rasiaa missä kissanruokaa. Toinen ehkä sadassa metrissä, ja toinen 350 metrissä. Ja olihan ne Mollille hauska yllätys. Ihan huomasi miten Mollin motivaatio nousi, kun välillä tuli vastaan noinkin mukava juttu.
Janalla lähti suoraan ja oikeeseen suuntaan:) Toisen kepin meinasi jättää, mutta kun ihan törmättiin siihen, pyysin Mollia tuomaan sen. Loput kepit ilmaisi hyvin. Oikein hyvä ja onnistunut jälki.

Niin kauan kun jälki vanheni, otettiin esineitä. Viime esineruutuhan meni tosi huonosti, sen takia halusin tänään tehdä Mollille kaksi kaistaletta. 50 m syviä ja noin 15 m leveitä. Molempiin jätin kolme esinettä, takakulmiin, keskelle ja edessä. Ruokakupin jätin vähän matkan päästä odottamaan. Tämä oli Mollille oikein hyvä treeni. Nyt se eteni suoraan takakulmaan, ja nopeasti toi kaikki kolme esineet. Näistä en vielä palkannut, vaan jatkettiin seuraavaan kaistaleeseen, ja sieltä Molli toi taas nopeaan tahtiin kaksi esinettä, ja siihen tyydyin, kun meni niin hienosti, ja juostiin ruokakupille syömään. Kyllä oli onnistunut esine-treeni, aivan nappisuoritus:)

Ei kommentteja: