19. toukokuuta 2007

Tokoa

Melkein kuukauden tauon jälkeen treenattiin tänään tokoa. Hyvin oli liikkeet muistissa. Aloitettiin ruututreenillä. Kaksi ruutua, merkki keskellä. Muuten aivan loistava ruututreeni, paitsi että varis vei Mollin ruokarasia:( tuli vaan kylmästi ja nappasi rasian. Kovin kiinnostunut se oli myös merkeistä, oliskohan varis helppo kouluttaa tokoon:):) Tänään provosoin Mollia tulemaan pois ruudusta (sehän varaslähti kisoissa) sillä tavalla että juoksin ruudun ympäri ja lihapullien kanssa vähän pallottelin:), ja Molli ryntäsi ruudusta ulos. Siitä kurinpalautusta, sen jälkeen pysyi hienosti.

Luoksetulon pysähdykset onnistuivat tosi hyvin. Tunnarissa pientä pureskelua, muuten tosi hyvä. Ohjattu olikin sitten vähän vaikeampi tänään. Nurmikko oli aika pitkä, joten Molli ei kunnolla nähnyt kapulat. Joten välillä oli menossa väärälle kapulalle, ja välillä oli menossa myös keskimmäistä ottamaan, mutta helpotin treenin sen verran että onnistuimme, ja hinkkaamisen jälkeen onnistuivat noudot hienosti molempiin suuntiin.
Lopuksi kaukkarit, jotka nyt sujuivat oikein hyvin. Molli oli tosi innostunut tokosta tänään:) Mollin kanssa on hyvä harrastaa eri lajeja, koska se helposti kyllästyy jos junnaa samat asiat koko ajan.

Ei kommentteja: