2. toukokuuta 2007

Esineet & hakuilua

Tänään oli sitten hakutreenit. Aloitettiin kuitenkin esineruudulla. Tänään täysmittainen ruutu. Molli haki oikein nopeasti 2 esinettä, ja lopetin siihen. Hyvin meni.

Sitten mentiin tallaamaan hakurataa. Alue noin 200 metriä. Laitoin yksi ukko valmiiksi metsään, ja aloitin tyhjillä pistoilla. Kaksi tyhjää pistoa Molli teki, kolmannella lähetyksellä nosti ukon. Ilmaisu uudella kiintorullalla. Tämä maalimies ei palkannut. Sen aikana kun oltiin näytöllä, lähti toinen ukko takakulmaan valmiiksi, ja jatkoin tyhjillä pistoilla, taaskaan Molli ei tehnyt kun kaksi tyhjää, kolmannella lähetyksellä nosti ukon. Joten 200 metrissä teki vaan 6 pistoa!!!! Tämä ukko sitten palkkasi ja juostiin koko porukka piilolle palkkaaamaan ja kehumaan Mollia. Ja treeni loppui siihen.

Molli tekee liian laajat pistot, mutta sitä en saa korjattua, niin se on aina tehnyt. Muuten Molli liikkuu ihan hyvin, ja nenä kyllä toimii tällä koiralla. Tänään olin tyytyväinen ettei napannut rullaa tyhjillä pistoilla. Vaikuttaa nyt siltä että tämä uusi pieni rulla on hyvä, se ei ole niin helppo napata. Taas kerran olen optimistinen, katsotaan nyt miten menee..Eikä Molli oikein välittänytkään vaikka ensimmäinen ukko ei palkannut. Ihan hyvä hakutreeni.

Ei kommentteja: