3. huhtikuuta 2008

Molli on toikoillut ja Demi on nuuskinut varista


Tokoa olen treenannut Mollin kanssa sekä eilen että tänään. Eilisen treeneissä ei löytänyt oikeata paikkaa ruudussa, ohjatussa ei meinannut pysähtyä merkillä ollenkaan, ja oli kaiken lisäksi menossa noutamaan väärää kapulaa. Kaukkareissa tuli eteen, paljon. Näitä sitten hinkattiin. Tänään meni huomattavasti paremmin. Tänään meni kaikki liikkeet ensimmäisellä yrityksellä hyvin.

Demi oli mukana leikkimässä ja syömässä makkaroita maasta ja taskusta:) Eilen keskittyi hyvin, tänään otti todella paljon häiriöitä muista koirista.

Kotona Demi osaa odottaa hienosti. Nykyään odottaa myös ruokakippoa. Demi odottaa niin kauan kun annan Emmalle, Idalle, ja Mollille niiden kipot, sitten odottaa myös omaa kippoa, ennen kun sanon Ole Hyvä. On kyllä reipas. (mutta välillä naurattaa, kun sanon Ole hyvä, ja koira vaaan kattoo minua, eikä mene edes maistamaan... sen takia on varmaan helppo odottaa, kun ei ole ahmatti.)

Nyt myös Molli välillä innostuu leikkimään Demin kanssa ulkona, mutta se on kyllä hengenvaarallista Demille, koska Molli on niin raju. Demi lentää sinne sun tänne, ja välillä se makaa littana maassa, tänään Molli meni istumaan Demin päälle!!! Demi täytyy kyllä kasvaa paljon ennen kun voin antaa Mollin leikkiä sen kanssa...Molli on Molli:) Ida ja Demi leikkivät paljon, sekä sisällä että ulkona. Ovat välillä kahdestaan pihalla aika kauankin. Ida on niin kiltti ja varovainen.


Tänään otin Katin antama varis pakkasesta, ja näytin sen Demille. Demi oli ihan lugni likka, oli kyllä kiinnostunut, nuuski tarkasti sitä joka suunnasta, ja maisteli vähän nokkaa ja jalkoja. Ensi kerralla täytyy yrittää jotta Demi ottaisi sitä suuhun....


Pallo piti varmuuden vuoksi viedä piilon ettei tuo outo elukka vaan pääsee ottamaan sitä...Nämä raukat joutuivat kalterin taakse, niin kauan kun Demi tutustui varikseen, muuten siitä ei olisi tullut mitään. Kalterin takana ovat myös silloin kun yritän Demille jotain opettaa, tai jos leikin Demin kanssa sisällä. Muuten siitä tulee vaan sekamelskaa, kun nehän haluavat tietysti myös osallistua kaikkeen:) (hassua muuten että isot koirat pysyvät tuon aidan takana, mutta pentu kiipeää sen yli ihan noin vaan... ihan kun apina:) )

Ei kommentteja: