31. maaliskuuta 2008

Tänään treenattiin...

Kuva otettu viikonloppuna. Koirilla oli kivaa kun oli tullut lunta. Tänään oli jo sulannut pois.

Sunnuntaina oli tarkoitusta lähteä Vihtiin tottisseminaariin, mutta ensiksi nukuin pommiin. Sitten ajattelin lähteä vähän myöhemmin, mutta vasta aamulla muistin että oli siirtynyt kesäaikaan:( Ohhjojjaa... Dementiä!!
Tänään iltapäivällä mentiin Tuulan ja hänen koiriensa kanssa metsään treenaamaan, ja niin hurahti 4 tuntia niin että hupsista vaan!!! Mollille tein jälkeä, jana ei mennyt ihan täydellisesti mutta muuten jälki meni ihan hyvin ja Molli ilmaisi kaikki kepit. Demille otin iltapäiväruuan mukaan metsään, ja tarkoitusta oli että Demi olisi syönyt nappulat kahdesta nappularuudusta. No eihän se niitä halunnut syödä, kun oli pelkästään nappuloita ilman herkkuja... Täytyy seuraavaksi laittaa jotain parempaa noihin ruutuihin.
Demi pääsi myös metsään leikkimään, ja sai pari kertaa noutaa lelunsa, ja sen jälkeen kantaa se autoon. Ylpeä pieni likka:) Hienosti se kyllä mun kanssa nyt leikkii... Sitten ajateltiin ajaa jonnekin parkkikselle ottamaan tokoa, mutta sitten löydettiin metsästä ihan tasainen pläntti, joten päätettiin treenata tokoa metsässä:) Siellähän me koko porukka viihdytään parhaiten.

Otin Mollille kaikki liikkeet. Ohjatussa oli vähän sähläämistä, ja idarissa minä en taaskaan osannut kävellä, muuten varsin onnistunut treeni. Demille otin vauhti luoksetuloa, Tuula avustajana, sekä vähän kontaktia ja perusasentoa.

Ihan kivat ja onnistuneet treenit. Molli oli reipas ja taitava ja Demi oli iloinen ja yhteistyöhaluinen, kovasti on kyllä matten likka:)

Ei kommentteja: