21. huhtikuuta 2008

Mollin viimeinen toko!

Sunnuntaina oltiin Inkoossa toko kokeessa, ja en viitsi sen enempää "selittää"...niin paljon voin kertoa, että kisa meni todella huonosti, ja nyt loppuu Mollin kiusaaminen, enää Molli raukka ei tarvitse tokoilla, kun ei kerran siitä tykkää.

Demi oli mukana, ja sille se teki hyvää olla keskellä hälinää missä oli paljon koiria ja ihmisiä. Alussa oli vähän pidättyväinen ja ujo, mutta päivän mittaan muuttui, ja iltapävällä oli penneli jo ihan reipas ja rohkea.

Pennulla on kyllä kiva luonne:) Tänään satuin katsomaan ikkunasta ulos, kun koirat olivat pihalla. Demi löysi pallon joka oli pusikoiden keskellä. Vähän aikaa se seisoskeli pallo suussa, sitten se juoksi täyttä vauhtia sisälle mun luokse näyttämään mitä se oli löytänyt:) ja kun kehuin sitä niin se ramppasi edes takaisin pallo suussa, korvat luimussa ja örisi. On kyllä ihana pentu. Se niin nauttii kun minä kehun sitä.

Tänään oltiin eläinlääkärissä rokotuksessa, ja Demi pääsi taas vaalle. Painoi 16 viikkoisena 12, 250 kg. 20.3 kun viimeksi punnitsin eläinlääkärin vaalla painoi 7,450 kg, joten hyvin on paino noussut. Mun silmissä Demi on tosi nätti ja sopusuhtainen.

Lauantai iltana käytiin Lepinlahden luonnonpolulle lenkkeilemässä, ja ihailemassa kaikki sini-ja valkovuokot. On niin ihana paikka kyllä. Kuvat eivät tietenkään onnistuneet, mutta tässä kuitenkin muutama...
1 kommentti:

tuula kirjoitti...

Ompas taas hienot uudet sivut :) ja kiva kuvasarja