12. huhtikuuta 2008

Pitkästä aikaa hakumetsässä

Tänään oltiin hakutreeneissä, ja olipas se kivaa:) Otin Mollille helpon treenin. 4 ukkoa, ilmaisut irtorullilla, ennen kun otti rullansa, sai makupalan. Olosuhteet eivät olleet ihan helpot, koska tuuli oli kova ja pyöri, ja alue oli avara, siitä huolimatta Molli teki hienoja suoria pistoja:) Haku on kyllä Mollin lempparipuuhaa, ja emännän myös.

Haun jälkeen tehtiin vielä esineruutua. Molli haki 4 esinettä. Meni ihan Ok, alussa taas juoksi takaalinjaa pitkin, mutta aika äkkiä tuli esineen kanssa, ja loput nousivat suhteellisen nopsasti..Pihalla otettiin kaukkarit moneen otteeseen, ja täytyy sanoa että nyt menee aika hyvin.

Demi oli mukana tallaamassa ja syömässä keittettyä sydäntä. Muuten penneli on viettänyt aurinkoista päivää lotraamassa lammessa ja riehumassa Mollin kanssa. - Tässä kuvia - ja Tässä video _Mutta eiköhän se on ihan sopivaa puuhaa tuon ikäiselle:)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Siitä on liian kauan, kun viimeksi vierailin täällä. Teillä on ihana pieni riiviö. Muuten Minos on aivan yhtä kiltti pennulle, kuin mille Ida näyttää. Ei ole hermoja ollenkaan. Minos on ollut niin hyvä malli minun pikkupennuilleni aina.
Kirke kerran makoiili ja pyöri minoksen päällä ja kas kummaa, sillähän on kaksi palloa! Pieni puraisu ja katselin vieressä, mitä tapahtuu. Minos nosti päätään ja näytti sanovan, hei eipä mennä sinne puremaan. kirke ei uskonut,puri uudelleen ja sitten jo sai kovemman murahduksen. Ei tehoa1 Siispä kivat pallukat kiinnostivat. Sitten tapahtui! Kirke meni huutaen ja kiljuen keittiön pöydän alle ja huusi, että olen varmasti kokonaan kuollut. Minä myös(kuten sinäkin) olin varma, että siellä on nyt iso haava. Ei mitään- paitsi hirveä henkinen haava. taas takas , mutta eipä enää purrut samasta paikasta. Hih!
Minos on kyllä nyt melkoisen köpö. ressu on huonontunut vuodessa paljon. Mutta käy kerran päivässä pitemmän lenkin ja aina on mukana treeneissä. Pääsee lopuksi nuuskimaan ja nostelemaan jalkaa. Minos on maailman kiltein koira. mutta totuus on, että se luopuminen ei ole enää kaukana. En halua ajatella sitä nyt. Odotan, että kesällä pääsee uimaan ja nauttimaan ehkä penneleistäkin. Minos on ihan kuin Ida. Kiltti, ihana koiraseni. Pärjää, kun saa tehdä lenkit omaan tahtiinsa ja ruoka maistuu ja nukkuu, joten ei ainakaan kipua ole.
rapsuttele laumasi ja etenkin Ida-kultainen.
Heidi