28. huhtikuuta 2008

Viikon puuhastelut

Viikko on mennyt nopeasti, ilma on ollut aivan ihana, ja paljon olen puutarhassani jo touhunut. Koirien kanssa on eniten vaan lenkkeilty, mutta alkuviikossa oltiin kyllä hakumetsässä ja kerran käytiin jäljestämässä. Demin kanssa olen pari kertaa ottanut vähän damitreenejä.

Hakutreeneissä otin Mollille 2 ukkoa, ja muutaman tyhjän piston. Molli oli jäärä, ei meinannut periksi antaa, mutta kun vihdoin alkoi tehdä niin kuin minä pyysin, teki Molli todella heinoja tyhjiä pistoja.. voi voi miten hyvin menisi, jos Molli vaan haluaisi tehdä mun kanssa yhteistyötä..Demi oli mukana vaan tallaamaan metsää.

Jälkimetsässä Molli sai jäljestää vieraan tekemä jälki, pitkästä aikaa. Alussa oli vähän muissa maailmoissa, merkkaili ( ..arghh.. TAAS), jäljen alussa! Vasta kun löysi ensimmäisen kepin (joka olikin toinen keppi, ensimmäinen jäi) alkoi homma sujumaan, ja Molli jäljesti ihan hyvin. Jätti vielä neljäs keppi, minä bongasin sen. Mutta muuten ihan OK suoritus.

Demille tallasin pellolle lyhyen jäljen. Makupaloja joka askeleelle. En oikein tiedä mitä sanoisin tästä. Ei oikein sujunut kun makkaranpalasten syöminen kesti vaikka kuinka kauan. Ei ole Demi ahmatti ei....Saa nähdä miten tässä jatketaan... Jollain tavalla Demi on niin lapsellinen, ettei oikein mitään koulutusjuttuja vielä sujuu, paitsi leikkiminen:) Se on kivaa. Sen takia en viitsi pitää kiirettä..

Perjantaina otin damin esille, ja annoin Demin pari kertaa noutaa ja sitten vaan kantaa sen. Treeni alkoi ihan hyvin, mutta sitten ilmestyi uusi naapuritäti aidan taakse, ja halusi jutella. En kehdannut muuta kun jutella hänen kanssa vaikka ei yhtään kyllä huvittanut keskellä treeniä. Demi lähti sitten omia teitä dami suussa, ja menikin kaivaamaan kuoppaa viinimarjapuskan alle, meinasi piilottaa damin sinne. On ne kikkurat aika kaheleita:):) Demi piilottaa myös leivänpalaset, puruluut etc etc kukkapenkille, ja sen jälkeen pitää vahtia niitä.. hölmö kakara..

Luoksetulo on ollut koko viikon työn alla. Pikku piru kun innostuu juoksemaan karkuun, heti kun on varastanut jotain mitä ei ole sallittu ottaa. Mun piti kuoria perunoita ulkona ja jätin veitsen vähän aikaa pöydälle, ja kyllähän tuo piru kävi varastamassa sitä, ja juoksi iso veitsi suussa karkuun. Muutenhan en tietenkään mene jahtaamaan sitä, mutta nyt oli pakko... Ei ollut ihan vaaraton leikkikalu kakaralle.

No, viikon treenamisen jälkeen, sujuu pennelin luoksetulo ihan mallikkaasti. Ainakin kotipihalla:):):)Myös sitäsiisteyden kanssa on pentu edistynyt. Nyt ei ole tehnyt tarpeensa sisälle moneen päivään, ei edes yöllä.

Muuten Demi on suloinen ja ihana, hauska ja luttana. Nautin siitä todella paljon, kasvaa vaan turhaan nopeasti, vaikka onkin pienikokoinen:)

Tänään otin (taas) kameran mukaan lenkille. Olin päättänyt että tänään otan koirista yhteiskuvan, kun ei sellaista vielä ole missä Demi olisi mukana... No ei ollut ihan helppo tehtävä...


1.Ida haukottelee, ja Mollin nenä Demin takana..
2.Demi liikkui..
3.Demi liikkui
4.Ida nuuski maata
5.Minä liikuin..:) epätarkka kuva
6.Emma irvistelee ja Ida ja Molli katsovat muualle
7. Emmaa haistelee ilmaan...8. Vihdoinkin onnistui ainakin niin että kaikki ovat paikoillaan..:)
Mikä urakka...

2 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Taas täällä :)
Teidän kuulumisia on mukava käydä lukemassa, tapahtumat on kuin meiltä kerrottu... Hymyssä suin luen ja katson kuvia!
Hyvä saavutus, tuo nelikon kuva!!!

Åsa kirjoitti...

Meillä sattuu ja tapahtuu. Pennuthan ovat niin ihanan toimeliaita:) Onnittelut Tyyran näyttelymenestyksestä vielä tätäkin kautta!