3. marraskuuta 2007

Lumessa jäljestämässä...

Tänään oli sitten ne jälkikisat, ja olisi kyllä ollut parempi jäädä kotiin:( Ilma oli aika kamala, lunta ja loskaa tuli. Jälki oli lumen alla ja kepit myös. Molli sai täydet pisteet janasta ja sitten löydettiin neljä keppiä. 3 + viimeinen keppi. Jäljeltä 130 pistettä. Joten jälki meni kuitenkin ihan OK.

Esineruutu meni hyvin. Esine putosi mun kädestä kun otin sitä vastaan, siitä tuomari otti pisteen pois, esineistä 29 pistettä.

Siinä vaiheessa olin jo melkein varma että saadaan koulari, vaikka ilma oli pahin mahdollinen Mollin tottista ajatellen. Sehän ei halua istua eikä maata kun maa on märkä:( Mutta luulin että saan sitä tsempattu sen verran että saadaan 70 pistettä kasaan, mutta en saanut. Kiersi A-esteen ja vielä pudotti kapulan, jäi istumaan liikkeestä maahanmenossa, ja eteenmenossa meni maahan vasta kolmannella käskyllä, silloinkin jäi makaamaan kyynärpäät ylhäällä. Muut jutut ymmärrän, mutta en tajua, minkä takia se lusmuili siinä A esteessä, kun yleensä Molli on tykännyt siitä. No puuttelliseksi jäi meidän tottis, 68 pistettä. Että sillee taas kerran. Muutenkin oli meidän tottis kyllä surkea. Molli lusmuili ja jätätti henkilöryhmässä, ja muutenkin teki vaisusti ja hitaasti.
Kohta jäädään kyllä Mollin kanssa molemmat eläkkeelle.. Ei ole kivaa, kun on treenattu ja koira osaa, muttei tee:(....

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei naiset parhaassa iässä voi jäädä eläkkeelle! Olin aivan varma, että peruvat kokeen, kun maa oli valkoisena jo aamusta täällä. Molli on Molli. Haasteellinen tapaus.

Eija