28. lokakuuta 2007

Lisää treeniä

Eilinen epäonnistunut treeni jäi tietysti vaivaamaan, sen takia lähdin myös tänään koirien kanssa metsään, tallomaan Mollille jäljen ja pari janaa. Jäljelle laitoin 10 keppiä. Janat menivät molemmat oikealle. Niin kauan kun jälki vanheni, ajoin katsastus- konttorin pihalle ottamaan Mollille tottista. Molli oli reipas ja kaikki liikkeet onnistuivat hyvin. Tänään en palkannut ollenkaan taskusta, vaan juostiin autoon syömään.
Sitten ajoin takaisin metsään, ja ensin aloitettiin janatreenillä. Molemmat onnistuivat tosi hienosti. Kepeistä palkkasin spagetti-ja jauhelihakastikkeella:):)

Sitten suoraan ajamaan jäljen, jonka Molli otti hyvin, ja lähti heti oikeeseen suuntaan. Kolme keppiä ilmaisi hienosti, sen jälkeen lähti seuraamaan jotain muuta jälkeä vähän matkaa, mutta löysi takaisin oikealle jäljelle, ja loppumatka sujui hyvin. Kymmenestä kepeistä, Molli ilmaisi 8. Kaksi keppiä jäi metsään. Mutta olen kuitenkin tyytyväinen, koska tänään Molli oli ihan eri tavalla kiinnostunut kepeistä.

Sitten mentiin koiratarhaan, siellä oli tosi tylsää, joten laitoin koirille remmit kaulaan, ja mentiin pitkälle kävely lenkille. Kiersin lapsuudenkodin maisemissa, ja kävin katsomassa kaikki paikat missä olin lapsena leikkinyt. Oli niin kiva että olisin voinut kävellä monta tuntia. Kotona jäin vielä pihalle haravoimaan. Päivä oli harmaa ja sumuinen mutta oli kuitenkin kiva olla ulkona, ja päivä tuntui pitkältä, kun kello siirtyi taas talvi aikaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin positiivisella mielellä kokeeseen. Kyllä se Molli osaa.

Eija

Åsa kirjoitti...

Toivon että Molli osaa.. tulee kyllä olemaan mielenkiintoinen kisa:)