10. marraskuuta 2007

Viikon tokot

Nyt saa kaikki PK treenit jäädä talvi tauolle, ja keskitytään vaan TOKO:on. Voihan se olla että innostun tehdä Mollille vielä jälkeä, jos ei lunta tulee, mutta mitään säännöllistä PK treeniä ei ole tarkoitusta nyt treenata.

Torstaina oltiin maneesissa oman ryhmän kanssa toko treeneissä. Aloitin seuraamisella, joka on mennyt huonompaan suuntaan. Perusasennot ovat vinoja, ja Molli edistää. Joten työn alla nyt oikea paikka ja suoria perusasentoja.
Sen jälkeen luoksetulon pysähdykset, seisominen aika hyvä, maahanmeno meni pitkäksi, ja loppuosa oli epävarma. Kyllä huomaa että tokotreenit on ollut tauolla. Ohjattu meni tosi hienosti molempiin suuntiin. Merkki ja ruutu oli huippu hauska, ja saatiin muutamia oikein hienoja suorituksia aikaiseksi, mutta välillä fuskasi merkillä. Vähän keskittymisvaikeuksia välillä, koska häiriöitä oli tosi paljon, koiria joka paikassa, ja Mollin piti juosta niiden ohi kun juoksi ruutuun, mutta tottuuhan se sitten siihenkin, että on ihan kunnolla häiriöitä.

Sitten tehtiin Tarjan ja dobberi Ganzian kanssa "pari" idaria. Käveltiin vierekkäin, ja annettiin koirille yhtä aikaa käskyt. Aika makee, miten hienosti meni. Sinne jäivät ihan vierekkäin seisomaan, istumaan ja maahan. Oli tosi hauskaa.
Kokeiltiin vielä kaukkaritkin niin että koirat olivat vierekkäin, mutta siitä ei Mollin kanssa tullut mitään. Molli tuli ihan hirveän paljon eteenpäin:(
Eilen ja tänään ollaan otettu kaukkarit sisällä. Uudet käsimerkit taas:) käytössä, ja koko liike uusiksi.
Ihan kiva taas keskittyä tokoon. Otin uudestaan käyttöön myös treeniseuranta taulukon Toko treeniä varten. Kun niin helposti unohtaa mitä on treenattu... Taulukko.

Ei kommentteja: