24. marraskuuta 2007

MetsätreeniäMentiin Margitin ja Eijan kanssa metsään treenaamaan. Eija tallasi Mollille jäljen, joka oli noin 500 m pitkä kahdella kulmalla ja kuudella kepillä. Ensimmäinen lähetys janalle epäonnistui, Molli alkoi seuraamaan jotain muuta jälkeä, joten otettiin uusiksi, ja nyt meni oikein mallikkaasti. Ensimmäinen keppi olisi jäänyt, Molli ei reagoinut siihen millään tavalla, mutta kun minä kerran melkein astuin sen päälle, pysähdyin, ja Molli sai hakea sen. Sen jälkeen meni tosi hyvin, Molli jäljesti taisaisella hyvällä vauhdilla, nokka koko ajan maassa, ja ilmaisi kaikki kepit. Kyllä oli kivaa.

Sitten tallattiin pikkuinen alue, niin että eläkeläiset pääsivät hakemaan ukon. On se hauska miten hyvin koirat muistavat. Emma oli nuorena ehkä kymmenen kertaa mukana hakumetsässä,sen enempää ei Emman kanssa ole hakua harrastettu, silti se muistaa hyvin. Ilman apuja löysi helposti ukon, ja ilmaisukin oli hyvä. Emma ilmaisee haukkumalla:) Ida oli ihan super, hienosti toi rullan, ja lähti näytölle. Sama juttu Idan kanssa, ei ole pitkään aikaan ollut hakumetsässä, kuitenkin muisti kaikki niin hyvin. Kyllä ovat niin lutuisia, ja niin tykkäävät kun pääsevät mukaan tekemään jotain pientä. Mollikin sai hakea sama ukko, mutta Molli ei keskittynyt, vaan juoksi täysillä syvään metsään..Jouduin lähettää uudestaan, ja sitten vasta alkoi käyttämään nokkansa. Ja kaiken lisäksi norski oli liian tiukalla niin ettei Molli sitä saanut, mutta Margit oli fiksu ja antoi sille hanskan, joten menihän se niinkin:):) Molli oli niin täpinöissään kun pääsi ukkoja hakemaan, että meni ylikierroksilla, voi raukka, pitäiskö lähteä sen kanssa hakutreeneihin, kun koira niin tykkää....


Ilma oli aivan fantastinen ja koirilla ja ohjaajilla oli kivaa. Treenin jälkeen lähdettiin metsälenkille. Lisää kuvia löydät täältä.

Ei kommentteja: