11. marraskuuta 2007

Tokoa pihalla

Koko päivän olemme haravoineet, nyt on piha siisti ja talvi saa tulla:) Koirat eivät viihtyneet ollenkaan ulkona, oli vissin liian märkää ja kylmää. Ovat kyllä varsinaisia prinsessoja...mietin miten kävisi jos nämä kolme laittettaisi tarhaan, varmaan syntyisi sellainen meteli, että naapurit soittaisi poliisille:) Mun koirat ei pihalla viihdy, varsinkaan ei silloin jos me ollaan sisällä, silloin seisovat vaan oven takana huutamassa ja pyytävät sisälle. Outoja metsästyskoiria.

Otin Mollille vähän tokoa pihalla. Molli oli aivan täpinöissään, kyllä huomaa ettei sen kanssa ole tehty ollenkaan niin paljon kun normaalisti. Aloitin tunnarilla. Ensin kellona, ja sitten rivinä. Oli helppo nakki Mollille. Ainoa virhe oli, että Molli pureskeli vähän kapulaa, mutta muuten teki tosi hienosti.
Sitten seuraaminen ihan namin kanssa, niin että Molli koko ajan pysyi juuri oikeassa paikassa, vaikka tein käännöksiä, sivuaskelia, pakitin, ja tein paikallaan käännöksiä. Tätä pitää nyt tehdä usein. Tämäkin meni tosi hyvin, kun Molli oli niin hyvin mukana.
Sen jälkeen kaukkarit, ensin seiso-istu-seiso, sitten seiso-maahan-seiso. Toistoja tietysti aika monta, koko ajan olin lähellä Mollia. Yritän nyt uudella käsimerkillä ja käskyllä saada tämä liike kuntoon. Eihän se voi olla mahdotonta, jos vaan jaksaa ahkerasti treenata.
Lopuksi otettiin vielä merkkiä muutaman kerran. Ja myös merkki meni hyvin. Olisi tehnyt mieli ottaa vaikka kuinka paljon, mutta lopetin kun Molli oli parhaimmillaan.

Ei kommentteja: