9. elokuuta 2007

Hakutreenit

Eilen oltiin hakutreeneissä. Rata tehtiin taas aivan avarassa metsässä, keskilinjana metsätie. Mollille otin neljä ukkoa. Ihan perustreeni. Molli juoksi suoraan, toi rullan ja mentiin yhdessä näytölle. Treeni oli helppo, ja meni sen takia tietysti hyvin.

Edellinen treeni jäi kirjoittamatta. Silloin otin vaan kaksi ukkoa, etukulmassa ja takakulmassa. Maasto eniten kalliota, mutta rata ei ollut Mollille vaikea. Väliin tuli monta tyhjää pistoa, jotka Molli teki aika hyvin. Oikealla puolella teki kyllä takatyöskentelyä, mutta olen päättänyt etten enää sellaisesta välitä, pois en huuda, ja niin kauan kun irtoaa hyvin joka kerta, eikä tee valeilmaisuja, olen tyytyväinen.

Seuraavaksi pitää hakea paljon haasteellisempaa treenimetsää. Nyt ollaan treenattu puistossa aivan riittävästi. Myös umpi-piiloja pitäisi väsätä. Alkaa tuntumaan tyhmältä kun ukot aina kökkivät jonkun kuusen takana. Eihän se voi olla koiran mielestä yhtään mielenkiintoista jos on liian helppoa....Nyt täytyy skarpata ja käyttää mielikuvitusta, jotta koiran into säilyy.

Ei kommentteja: