25. elokuuta 2007

ERIKOINEN ESINERUUTU JA TOKOA

Otin tänään kaikki toko-liikkeet kisamaisesti. Palkkasin kyllä satunnaisesti. Seuraaminen muuten hyvä, paitsi vasempaan käännökset. (Niitä pitäis varmasti treenata, eikä vaan joka kerta todeta ettei ne sujuu...) Sen jälkeen idaria joka meni huomattavasti paremmin tänään kun viimeksi, paitsi että istuminen tökki, Molli ei osannut istua, vaan meni maahan. Luoksetulossa maahanmeno meni pitkäksi, ja sitten Molli tuli suoraan sivulle!! Merkin kautta ruutuun meni hyvin. Sen jälkeen taukoa kun Tuula otti Neerolle liikkeitä.
Tauon jälkeen ohjattua, joka meni hyvin, paitsi(taas) että Molli pureskelee kapulaa...sitäkin todetan joka kertaa, mutten tee sille mitään... Tunnarit seraavaksi, muuten hyvä PAITSI että taas pureskeli... Este ei ollut mukana, mutta otettiin normaalia noutoa metallin kanssa. Se oli ihan Ok. Lopuksi kaukkarit...huokaus, huokaus... Molli tulee eteen, ja menee kun etana maahan, ja vielä nousi istumaan, kun menin sen luokse. Joten ei ole tokoliikkeet mitenkään hyvällä mallilla.

Tämän jälkeen treenattiin sitten idarin istuminen, ja se oli kyllä tänään vaikeita. Ihmeellistä. Seuraaminen idarissa sujui tänään oikein hyvin. Siitä palkkasinkin paljon. Luoksetuloa myös uudestaan, palkkasin pysähdyksistä. Lopuksi kaukkarit, ja kaukkarit ja kaukkarit, se liike ei sujuu sitten millään. Tyhmä liike:(

Tehtiin vielä esineruutua. Alueen etuosa avara nurmikko/hiekkakenttä, takaosa ryteikköä missä pitkä kasvillisuutta ja pusikoita. Laitettiin 4 isoa esinettä ruutuun. Kaksi takana ja kaksi aika edessä. Kolme esinettä Molli toi aika näppärästi. Lähin esine ei löytänyt ilma apua.

Molli oli reipas ja iloinen ja teki mielellään. Se on aina mulle se tärkein juttu, virheistä en niin paljon välitä. Ne ovat ihan mun oma vika, kun olen opettanut väärin:) Koira tekee kyllä parhaansa, ja sen mitä se osaa. Jospa se tekisi niin myös kisoissa...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Du e int den enda som har problem me TOKOn... Jag har annars din metall, den blev då nä ja låna den åt Mic. Kanske du vill ha den tibaks nån gång?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi