20. elokuuta 2007

Hakua ja hirvikärpäsiä:(

Kyllä tänään oli hirvikärpäsiä metsässä. Tammisaaren metsissä niitä on tosi paljon. Tämän jälkeen ajetaan kyllä Nummelaan hakua treenamaan, koska siellä ei ole ollenkaan yhtä paljon hirvikärpäsiä. Kyllä ne ovat inhottavia:( Ihme kyllä niihin tottuu vaikka alussa tuntui siltä ettei siellä metsässä pysty olemaan, kun niitä oli joka paikassa,paidan sisällä ja hiukset täynnä niitä..fyyyyy:(:(

Treenattiin kuitenkin, ja oikein hyvät treenit saatiin aikaiseksi. Tallattiin vaikean radan, keksilinja kaarsi jyrkästi vasemmalle, ja radan lopussa oli tiheä ryteikkö. Toinen puoli oli kalliota, siellä kaksi umpipiiloja.
Ensimmäinen ukko etunurkassa vasemmalla puolella. Se olikin vasemman puolen ainoa ukko.
Ensin Molli kaarsi liian aikaisin eteenpäin, jouduin lähettää uudestaan, silloin upposi hyvin suoraan ukolle. Tämä ukko ei palkannut. Sen jälkeen kaksi tyhjää pistoa jotka menivät oikein hyvin. Toinen ukko kallion päällä inkateltassa. Sekään ukko ei palkannut. Ja sen jälkeen taas tyhjän piston. Sekin tyhjä pisto oli hyvä. Sitten tapahtuikin vähän ikävämpi juttu, koska lähetin Mollin oikealle tyhjälle, ja Molli kävi roskiksen luona (joka oli tyhjä, mutta ovi kiinni:(:(:(:(:) kyllä ottaa päähän.... ja sieltä se tuli rulla suussa. Mutta Molli kyllä itse ymmärsi että nyt ei mennyt ihan niin kun piti, koska se sylki rullan ulos aikaisin, ja meni lätäkköön lotraamaan. En huomioinut tuo juttu ollenkaan, vaan jatkettiin vaan treenin, ja nyt lähetys vasemmalle ryteikköön, ja sinne upposi Molli ja teki oikein hienon tyhjän piston. Lopuksi ukko samassa umpparissa, missä Molli oli jo käynyt, ja nyt tutki kyllä niin tarkasti tuon piilon ennen kun otti rullan. Se ukko tietysti palkkasi Mollia ja treeni loppui siihen.
Molli teki tänään niin hyvää työtä. Harmittaa tosi paljon että oltiin niin tyhmiä ettei kukaan muistanut katsoa että roskiksen ovi on auki. Ihan oma vika että koira teki valeilmaisun:(:(:(
Muuten aivan loistava treeni. Maasto oli vaikea, 2 ensimmäiset ukot eivät palkanneet Mollia, ja kuitenkin Molli teki innokkaasti työtä loppuun asti.
Seuraavaksi täytyy treenata hämypiiloja, ja silloin käyttää irtorullia....

Ei kommentteja: