8. huhtikuuta 2007

Tokoa

Tänään vedin BH-treenit Inkoossa, ja treenin jälkeen otin Mollille tokoa. Aloitettiin ruudulla ja ensin niin että ruudussa oli palkka valmiina. Merkille meni hienosti, ja ruudulle vauhdikkaasti. Sen jälkeen lähetys tyhjälle ruudulle, jolloin meinasi fuskata, ja lähteä suoraan ruutuun. Kutsuin takaisin, nyt lähti hyvin merkille, ja siitä palkka. Otettiin vielä kerran, tällä kertaa meni sekä merkille että ruutuun oikein hienosti. Nyt käskin myös maahan ja kävin palkkaamaan. Sen jälkeen vielä kerran lähetys merkin kautta ruutuun jossa taas palkka.

Luoksetuloa ensin liikkeenä, meni TOSI hyvin. Seisominen on nyt oikein nopea, vauhti on hyvä, ja myös maahanmeno on paljon parempi. Sitten uudestaan niin että palkkasin seisomisesta ja vielä kerran ja palkka maahanmenosta.

Ohjattu meni oikein hyvin molempiin suuntiin. Pienen pätkän seuraamista, myös oikein hyvä.
Kaukkarit läheltä, monta vaihtoja nopeaan tahtiin, palkkasin satunnaisesti, heittämällä namipalan Mollin taakse. Otettiin myös metallin nouto, ihan OK.
Olen oikein tyytyväinen. Olemme edistyneet:) Tällä hetkellä on kaukokäskyt vieläkin vaikein liike, ja tunnarikapula pureskelee, muuten alkaa likkeet sujumaan oikein mallikkaasti, ainakin treeneissä....

Ei kommentteja: