6. huhtikuuta 2007

Hakutreenit

Olin miettinyt millä tavalla saisin Mollia etenemään suoraan takalinjalle myös avarassa metsässä, ja päätin kokeilla muistikuva-treenillä. Elikkä otin Mollille 6 haamua, (maalimies siirtyi aina eteenpäin seuraavaan piiloon) kaikki palkkasivat suoraan. Piilot merkkattiin. Kun Molli oli hakenut kaikki haamut, vein sitä autoon huilimaan.

Muiden treenien jälkeen, otin Mollin uudestaan radalle, nyt samat piilot ja taas niin että maalimiehet jäi metsään ja siirtyivät eteenpäin seuraavaan piilon. Mutta tällä kertaa olivat ukot hyvin piilossa. Ensimmäinen ja viimeinen ukko palkkasi suoraan, muilla ilmaisut irtorullalla (norski kaulassa).

Mollillahan on norsun muisti:) sehän teki niin hienon radan että oli kun oppikirjasta. Nyt eteni suoraan piilolle, tuli hyvin eteenpäin rullan kanssa (jopa rullantuonti oli tänään hyvä), ja näytölle lähti kun salama. Joten ideani toimi, tätä täytyy nyt toistaa. Muut innostuivat myös ideastani, ja treenasivat samalla tavalla. Treeni kesti kauan, kun kaikki ottivat koirat kaksi kertaa radalle, ja jokainen maalimies joutui olemaan piilossa 12 kertaa, mutta kyllä kannatti! Ihan kaikille koirille ei toiminut, mutta Mollille toimi tosi hyvin. Tänäänhän oli vielä kova tuuli, joka pyöri niin ettei oikein tiennyt mistäpäin tuulee, ja radan alussa oli aivan avaraa metsää, ja kuitenkin Molli eteni suoraan takalinjalle, joten tätähän minä hainkin. Hyvä treeni.

Ei kommentteja: