26. huhtikuuta 2007

Hakutreenit & tottista

Tiistaina oltiin taas hakutreeneissä. Ostin Mollille uuden rullan ja pannan. Rulla on ihan pieni, ruotsalaismallinen, toivon että Molli ei tulee nappaamaan sitä niin helposti, koska se on niin pieni että Molli joutuu oikein tekemään työtä jotta saa sen. Tällä kertaa en vielä käyttänyt sitä ollenkaan, sai vaan roikkua siinä kaulapannassa.

Otin 4 ukkoa ja yhden tyhjän piston. Kahdella ukolla ilmaisut irtorullalla, ja kaksi ukkoa palkkasivat suoraan. Hienosti meni treenit. Molli teki oikein nättiä työtä hakuradalla, oli tottelevainen ja liikkui hienosti koko ajan eteenpäin. Tyhjä pisto oli hyvä, tänääkään en kutsunut sitä ollenkaan, ja hyvinhän Molli osasi tulla itse pois, ja teki ihan sopivan kokoisen piston. Myös rullantuonti oli hyvä. Harvinaisen onnistunut hakutreeni:)

Ennen hakutreenit käytiin tottiskentällä ottamassa noudot, telineet ja eteenmenoa. Ja otettiin me lyhyen paikalla olonkin. Kenttä on aika pehmeä, ja siellä on vähän hankalaa kävellä, Molli ei koskaan ole oikein hyvä siellä, vähän lusmuilee. Mutta hinkattiin 2 kg kapulan noutoa niin kauan että saatiin vähän vauhtia siihen, ja pikkuhiljaa Molli piristyi ja alkoi tekemään ihan hyvää työtä. Telineet menivät hyvin, niin myös eteenmenon, koska vietiin ruokakipon yhdessä kentän laidalle:)

Tänään otettiin seuraamiskaavion, henkilöryhmää, jäävät liikkeet ja eteenmenoa. Ei oikestaan mitään moitittavaa. Molli oli taitava ja reipas:)

Ei kommentteja: