11. huhtikuuta 2007

Kimppa tokoa

Lenkillä Molli löysi hienon aarteen, jonkun elukan pääkallo...oli tosi ylpeä siitä:)

Eilen otin pihalla tunnarit ja kaukokäskyt. Tunnarit parin otteesen, kerran rivinä ja kerran kellona. Vähän pureskelua, mutta aika hyvä kuitenkin. Vauhtia oli ainakin riittävästi. Kaukokäskyt täydellä etäisyydellä, ja Molli tuli tosi paljon eteen. Kielsin Mollia ja vein takaisin oikeeseen paikkaan, ja menin taas kauas, ja ihmeellistä kyllä, auttoi, nyt ei tullut ollenkaan yhtä paljon eteen enää.

Tänään treenattiin Eijan ja Tuulan kanssa. Enisin ruutua kisanomaisesti, Eija käskytti. Mutta johan on omituista miten vaikeita heti on, kun on vähänkin erilainen tilanne. Ei millään meinannut hahmottaa ruudun. Katteli vaan Eijaa, eikä keskittynyt. No saatiinhan me ruudun onnistumaan, kun Molli loppujen lopuksi alkoi keskittymään. Ruutua otettiin sitten moneen otteeseen, kerran myös liikkeen loppuosa.

Sen jälkeen idaria, joka meni muuten hyvin, paitsi että seisomisessa vähän liikkui.
Luoksetulo kisanomaisesti, ja se meni super hienosti.
Ohjatussa taas keskittymisvaikeuksia, ja Eijan tujottelua, joten sitäkin liikettä jouduttiin hinkkaamaan muutaman kerran ennen kun onnistui.
Pitkä kisanomainen seuraaminen, siinä ei mitään ihmeellistä, juoksuosuudessa kontakti herpaantuu, sitä pitää treenata nyt vähän enemmän.
Kaukokäskyt myös tänään täydellä etäisyydellä, tuli eteen ehkä puoli mittansa.
Lopussa paikalla istumista, joka onnistui hyvin.
Kiva treeni.

Ei kommentteja: