3. maaliskuuta 2008

Eläinlääkärissä

En uskaltanut jäädä odottelemaan, koska Demi valitti niin äänekkäästi, ja koko ajan yritti pissata, eikä mitään tullut. Ja kun vielä kuolasi tosi paljon ja tärisi, päätin mennä päivystävälle. Tammisaareen sitten mentiin, ja Demille laitettiin sulfapiikin, särkylääkepiikin,ja vielä kolmannen piikin jotain, en tiedä mitä:(:( kun en kuittiakaan saanut, kun lasku tulee myöhemmin. (Eläinlääkäri oli stressaantunut, ja puhui koko ajan jostain Sonera liittymästä joka ei toimi) Mukaan kotiin sain penicilliniä (Amoxival), 5 päivän kuuri, sekä Nutrisal jauhe. Sitä pitää antaa pari päivää ruiskeella suoraan suuhun, tietysti veden seassa. Onneksi lähdin, koska koko tämän päivän on kyllä ollut aika rasittava. Pentu on valittanut ja jatkuvasti yrittänyt pissata... ja kuola on valunnut. Sitä minä ihmettelin, mutta eläinlääkärin mukaan pennulla oli paha olo... tiedä sitten. Nyt alkaa onneksi olemaan pikkuhiljaa omaa itsensä, vaikka vieläkin koko ajan yrittää pissata. Ei ainakaan kuolaa samalla tavalla enää. Kyllä oli Demille kamala kokemus kun sai piikit niskaan. Sellainen huuto en ole kyllä koskaan kuullut, eikä meinannut lopettaa. (Demi on muutenkin hyvin äänekäs pentu, se haukkuu, örisee, inisee, vinkuu, murisee....:):)) Ikävä että sille jäi ensimmäisestä eläinlääkärireissusta näin huonoja kokemuksia:( Ulos ei ole asiaa pariin päivään. Tänään on tehnyt kaikki pissat sanomalehden päälle. Demiä myös punnittiin eläinlääkärin vaalla, ja painoi vähän päälle 5 kiloa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi saitte lääkkeet ja alkaa helpottaa. Muistaahan sen itsekin miltä pissatauti tuntuu, ei ihme että Demi on valittanut. Veikkaan kumminkin ettei se ehdi pahalla muistella lääkärikäyntiä. Topakka tyttö kun on.

T. Pirjo

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti houmenna on parempi. Pissattu on ympäri huushollia niin ettei ole todellistakaan, jopa mieheni otti mopin ja alkoi pesemään lattiat:)mikä ei joka päivä kyllä tapahdu...
Huomenna vien kyllä ulos pissalle.
Vaikka Demi on vilkas ja temparamenttinen, niin ei ole mikään kovis kuitenkaan...Joten hyvin voi muistaa tuhmaa eläinlääkäriä:):):)
åsa