2. maaliskuuta 2008

Pentukuulumisia ja Mollin tokot ja pokaalit...


Keskiviikkona käytiin Demin kanssa Inkoon koirakerhon vuosikokouksessa vastaanottamaan Mollin kaikki pokaalit. On se mun Molli vaan niin hyvä likka. Oli vuoden 2007 VUODEN PK koira, paras haku koira, paras EK koira ja paras EVL koira. Ei hassumpi saavutus, kiharakarvaiselle noutajalle:) Demi oli kokouksessa kiltti. Taluttimessakin käytiin pissalle, ja hyvin meni vaikka talutin oli ensimmästä kertaa käytössä.Torstaina Demi sai jäädä kotiin, kun mentiin Mollin kanssa maneesiin treenaamaan tokoa. Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä jos meinaa osallistua toko kishoihin keväällä... Monet liikkeet tökkivät taas, tietysti näin, kun ei olla treenattu:( En oikein nyt jaksa innostua tokosta ollenkaan, on niin tylsä kyllä, maastolaljit ovat niin paljon kivempiä. Täällä kotona on vieläkin sama tilanne. Muut koirat murisevat Demille. Minä niin säälin sitä, kun se niin haluaisi olla niiden kaveri, se mielistelee niitä ja sitten se kiipee Emman tai Idan selkään, ja makaa hassusti takajalat lattialla, ihan hiljaa ja yrittää olla näkymätön. Ressukka...Se menee niiden luokse, vaikka ne murisevat. Varsinkin Emman kanssa Demi haluaisi olla kaveri, ja mennä lähelle. Ida on kiltti Demille, ja sietää jo mitä vaan. Molli on aivan kaheli, mutta sitä minä kyllä odotinkin, Molli on prinsessa, sen päälle ei kukaan saa kiivetä. Molli murisee koko ajan, ja pelkää vieläkin Demiä.
Demi tykkää olla ulkona. Tykkäsi kun oli lunta maassa, ja sai hepuleita. Minä olen leikinnyt sen kanssa palloilla ja leilluilla ulkona. Se on niin mielissään, pieni häntä vispaa, ja se tuo lelut mun syliin, ja sitten örisee tyytyväisenä kun sitä kehun.Sisällä ollaan otettu istumista, perusasentoa ja maahanmenoa. Fiksu on pentu ja oppii nopsasti. Tulee kun kutsun, ja tietää nimensä. Tykkää herkuista:) keitettyä kieltä ja sydäntä on suurta herkkua. On niin lutunen pentu kyllä.
Saisi nää isot koirat jo lopettaa tuo mököttäminen, ja olla Demin kaveri.. kissatkin ovat ihan kamalia, antaa Demille heti korvien ympäri kun pentu yrittää niitä vähän maistella:):) Eiköhän se alkaa menemään. Parempihan se nyt jo menee.
Punnitisin taas Demiä, mutta luulen että on vaassa vikaa, koska nyt painoi 5,4 kg. Tämän mukaan olisi paino noussut 1,5 kg viikossa. Onhan se kasvanut, ja nyt kyllä syö kolme kertaa päivässä, mutta annokset ovat kyllä pieniä. Kyllä kai se kuitenkin ihan hyvin menee, hyvännäköinen on ainakin. Ei laiha eikä lihava...

Ei kommentteja: