11. maaliskuuta 2008

Vapaapäivä

Joskus on hyvä olla pieni, koska silloin mahtuu itse mukaan lelulaatikkoon.... Eilen Demi oli koko iltapäivän mukana töissä. Kiltisti se nukkui kirjoituspöydän alla, ja välillä käytiin kaupungilla asioilla. Demi käveli niin reippaasti taluttimessa häntä heiluen. Pankissa Demiä ihailtiin kovasti:) Päivä oli kuitenkin sen verran iso seikkailu pikkukoiralle, että se nukkui sitkeää untaa melkein koko illan.

Tänään pidin vapaata, ja ilmahan oli aivan ihana. Mentiin Tuulan kanssa metsään jo aamupäivällä ja kotiin tultiin vasta neljän aikaa. Mollille tein jälkeä, esineruutua ja pudonnutta esinettä. Demille tein makkaruudun ja leikin leluilla. Hienosti Demi toi lelut minulle vaikka metsässä oltiin. Demi pääsi myös pienelle lenkille, ja reippaasti se laukkasi KOVAA isojen koirien jaloissa. Sitten se sai nukkua autossa kun mentiin pidemmälle lenkille kaikkien koirien kanssa. Auton takakontti on Demille tuttu ja turvallinen paikka, ja siellä se nukkuu aina tyytyväisenä.

Sisällä Demi on noutanut kaikenlaisia esineitä, eilen se toi minulle teelusikan. Esineiden kanssa saa tulla syliin, ja makupaloja en ole vielä tarvinnut käyttää. Jatkan näin vielä vähän aikaa, täytyy miettiä miten jatkaa... Kontaktia treenataan monta kertaa päivässä. Ovesta ei rynnitä ulos, ja autossa odotetaan lupaa ennen kun pääse pois. Ruokakupin vierellä en ole ottanut mitään kontaktijuttuja, kun ruoka ei muutenkaan ole mikään vaude vaude juttu.

Molli on ollut outo sen jälkeen kun Demi tuli taloon. Minähän en ole tehnyt sen kanssa yhtä paljon kun normaalisti, ja sehän on sellainen koira että tauko ei ole koskaan tehnyt sille hyvää. Heti meidän suhde kärsii, ja se vetäytyy siihen sen omaan maailmaan....:( On kyllä vähän mustasukkainenkin. Tänään se kyllä teki kaikki jutut, mutta ei ollut oikein sata prosenttisesti mukana.. välillä merkkasi ja nuuski muita hajuja. Jäljesti kyllä hyvin, ja jana meni aivan nappiin, vaikka se pitkä oli, ja viisi keppiä kuudesta löytyi, mutta kuitenkin se ei tehnyt ihan niin hyvin kun se osaa. Esineruudussakin merkkasi ja nuuski välillä jotain muuta... Pudonnut esine Molli teki kyllä hienosti, matka oli pitkä.. Mollin kanssa pitää nyt treenata enemmän.

HULIVILI LELULAATIKOSSA

Ei kommentteja: