27. maaliskuuta 2008

Sitä sun tätä...

Kalat kiinnostavat kovasti:)
Demin kanssa olen leikinnyt, ja leikinnyt... Ja sisällä ollaan otettu noudon alkeita. Nyt Demi tuo lelut käteen, palkaksi jokos makupala, tai leikkiminen. Leikkiminen on Demille paras palkka.
Tänään olin Inkoossa pitämässä tokotreenejä, ja sen jälkeen leikin Demin kanssa parkkiksella. Tänään se leikki todella hyvin mun kanssa, vaikka ihan lähellä oli paljon ihmisiä ja koiria. Kerran sai myös noutaa lelunsa, muttei tarvinnut luovuttaa sitä, vaan sai tulla sen kanssa mun syliin, ja siitä paljon kehuja. Demi on niin mukava pentu. Aina iloinen ja häntä heiluu. Touhuu ja leikkii koko ajan, ja on luonteltaan niin kiltti ja hyväntahtoinen.
Tänään käytiin eläinkaupassa ostamassa uuden lelun, ja Demi sai itse kantaa lelunsa autoon:) On kyllä mainion näköinen kun kantaa jotain suussaan, on niin noutaja että.. Ihmiset kadulla ihailivat kovasti pientä noutajaa:)Mollin kanssa otin eteenmenoa. Tilasin Ruotsista paljon koiratavaraa, mm teline eteenmenoa varten. Ihan yksinkertainen viritelmä, mutta todella hyvä, kun palkka ei ole maassa. Eija kokeili myös Alli-belggarille, ja Allin eteenmeno oli kyllä upeaa. Kentällä oli aika paljon lunta, oli vaan aurattu kapea polku kentän läpi. Polulla otin Mollille kaukkarit, luoksetuloa ja seuraamista. Ihan mukavasti meni. Olen ilmoittanut Mollia viiteen toko kisaan keväällä. Toivottavasti nyt joku niistä onnistuu jotenkuten.

Tänään sain tilaamani kirja NOSARBETE, joka on kirjoittanut Maria Hagström ja käsittelee jälkeä ja esineruutua. Todella mielenkiintoista lukea miten Maria opettaa koirilleensa jälkeä ja esineitä. Marian hakujuttuja olen jo aikaisemmin lukenut, ja hänen bloginsa luen myös säännöllisesti.

Kyllä on kivaa kun saa nukkua Mollin kanssa:) Mollikin osaa välillä olla kiltti.

...tai Idan kanssa, joka aina on kiltti...

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Demi on NIIIN suloinen! Kirjoitat niin hauskasti koiristasi, näillä sivuilla on tosi kiva vierailla.

Kaikkea hyvää teille kevääseen ja tsemppiä toko-kokeisiin.

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Demi ON todella suloinen:) Onnea Ludden hienosta tittelirivistä, ja mukavaa kevään odotusta teille!

Åsa