9. maaliskuuta 2008

Ida on pop

Taas on melkein viikko vierähtänyt. Kyllä aika menee nopeasti kun on pentu talossa. Pissavika on parantunut, mutta lääke-kuuri on vielä kesken. Muutama päivää pitää vielä lääkettä ottaa. (Demin antibioottikuuri vaihdettiin 10 päivän sulffa kuuriin).

Ida on nyt pop. Idan kanssa Demi leikkii ja Idan kanssa Demi välillä myös nukkuu. Ida on niin mukava Demille.
Pari kertaa Demi on ollut mukana töissä. Siellä on ollut tosi reipas ja asiakkaat ovat ottaneet siltä kuvia kännyköillään:) Naapurit ovat kaikki käyneet ihailemassa (ja vähän ihmettelemässä..4 koiraa ja 2 kissaa!!!!!) ja kaikkien mielestä Demi on aivan ihana. Demihän on syötävän suloinen, mutta myös niin iloinen pentu, pieni häntä vispaa koko ajan. Kontaktia ollaan treenattu kovasti, ja hienosti penneli tapittaa silmiin. Istuminen onnistuu jo ihan käskyllä. Muuten ollaan vaan leikitty. Demi tykkää leikkimisestä, ja minähän olen aivan innostunut ja ostan sille koko ajan uusia leluja. Demi on sillä tavalla niin ihana, kun se tosiaankin haluaa leikkiä mun kanssa. Tulee lelujensa kanssa mun syliin, ja tuo aina kaikki lelut mulle. Lupaava, lupaava. On niin kiva touhuta sen kanssa, odotan innolla että se kasvaa, ja lumet sulaa, ja pääsee metsään touhuamaan sen kanssa.

Paino on noussut vähän päällee kuuteen kiloon, ja ruokakin maistuu kun emäntä ymmärsi alkaa sekoittamaan nappuloiden sekaan vähän herkkuja:)

Mollin kanssa olen vähän tokoa treenannut. Eilen treenattiin Tuulan kanssa vähän aikaa parkkiksessa, ilma oli aika kamalaa, minulla oli kintaat kotona, joten treeni jäi hyvin lyhyeksi. Otin luoksetuloa, ohjattua, tunnarit ja seuraamista. Ei hassumpi treeni, vaikka vauhti olisi saanut olla parempi joka liikkeessä.

Tänään kävin metsässä kaikkien koirien kanssa, Demikin mukana. Kannoin sen sylissä, mutta rimpuili ja halusi juosta:) Reippaasti se metsässä liikkui, pieni häntä pystyssä:) Hienosti Demi jo kulkee taluttimessakin.

Metsälenkin jälkeen menin ottamaan Mollille taas vähän tokoa. Tänään otettiin ruutua, idaria, luokstulo liikkeenä, ja ohjattu noutoa. Myös tänään oli Molli vähän tahmea ja vauhti puuttui:( Johtuu varmaan märästä maasta. Liikkeet teki kyllä oikein.


On se kivaa kun vihdoinkin saa kuulua porukkaan:):)

Ei kommentteja: