14. kesäkuuta 2008

Viikon treenit, ja jälleen onnutaan..


..nyt on Mollin vuoro, ja syy ontumiseen on oikein syvä haava anturassa TAAS:( Joka-ikinen kesä sama juttu, Mollilla on anturansa auki. Onneksi ei ole ihan niin syvä että tarvittu mennä ompelemaan, mutta ihan siinä ja siinä kyllä oli. No, nyt Mollilla on tassuside ja saa lenkkeillä taluttimessa.

Uima reissulla tapahtui, enkä tiedä missä ja miten, koska Mollihan liikkuu siellä irti. Vasta kotona huomasin että lattialla oli verta:(


Alkuviikossa oltiin jälkimetsässä. Demi jäljesti lyhyen jäljen, ja ei hassumpi ollenkaan. Hyvin toimii pennelin nenä kyllä, ja siinä se oppii asiat ihan noin vaan, vaikka omasta mielestäni en ole sen kanssa juuri mitään tehnyt..
Eija oli tallannut Mollin jälki, joka oli noin 800m ehkä pidempikin. 6 keppiä, maasto vaihteleva, kulki kallioden yli, ja suopursujen läpi. Maa oli aivan rutikuiva. Janalla taas sähläsi, en tiedä mitä siinä taas oli niin vaikeita, mutta sitten kun pääsi vauhtiin, jäljesti niin hienosti ja varmasti, ja löysi kaikki kepit, että ei voinut mennä parempaa.

Keskiviikkona käytiin pienellä porukalla ensin ottamassa tottista, ja sen jälkeen ajettiin metsään tekemään esineruutua. Mollille otin ihmisryhmää (kahden hengen:)), ohjattua noutoa, seuraamista, ja eteenmenoa. Ohjattu oli todella vaikea taas, kun tänään oli jopa 2 liikkuria. On se vaan niin ihmeellistä. Muuten Molli totteli taitavasti.
Deminkin kanssa otin ihmisryhmää, ja vähän muuta pientä + luoksetuloa niin että apuohjaaja piti kiinni. Ja tietty leikittiin taas.

Esineruudussa otin Mollille 3 esinettä, kaikki esineet aika edessä. Molli juoksi tuttuun tapaan suoraan takalinjalle, ja juoksi takalinjaa pitkin edes takaisin. Pienellä ohjaamisella saatiin kaikki esineet kuitenkin suhteellisen nopeasti ylös, vaikka helppoa se ei ollut.

Demin kanssa tehtiin niin, että treenikaveri meni ruutuun, ja siellä heitteli esineitä ympäri. Sinne Demi juoksi ja kyllähän se aina yhden sieltä löysi. Luovutuksessa piti pari kertaa tehdä kunniakierrosta ja näyttää treenikavereille mitä oli löytänyt, ennen kun toi minulle. Mutta vaaveli-treenihän tuo oli, ja ihan hyvin meni.

Torstaina oli Inkoossa BH koe, ja Molli piti olla häiriökoira. Kun kerran Demikin oli mukana, otin senkin välillä häiriökoiraksi. Vähän Demi on varuillaan vieraita ihmisiä kohti. Se menee kyllä heti ohi, kun ihminen antaa sille makupalan, ja vähän rapsuttaa ja juttelee sille, mutta se on hyvin samantyppinen kun Ida on ollut. Muutenkin ovat samanttyyppisiä, rätkyttävät pihalla ja autossa:( ja seuraavat minua koko ajan.
Vaikka Molli ja Demi ovat samanrotuisia, niin ovat kyllä aivan erilaisia luonteeltaan. Kun yö ja päivä.

Huomenna on toko koulutusta koko päivän Inkoossa. Minun piti ottaa sekä Demi että Molli mukaan, mutta nyt Molli saa jäädä kotiin, ja saadaan sitten pennelin kanssa teho koulutusta. Mitähän siitä oikein tulee, kun se ei mitään osaa, mutta ehkä me opitaan jotain:)


Eikös Ida olekin filmaattinen?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

On toi Ida tosi luttana..varsinkin se missä sillä on käpy ja tutkii sitä niin tärkeenä Demin katsellessa vierellä, aivan mielettömän hellyyttävä kuva :)minne joutui?