3. kesäkuuta 2008

Treenejä

Eilen Demi ei ontunut juuri ollenkaan, tänään taas linkkasi jalkaansa kun metsässä vähän treenattiin:( Olen yrittänyt aktivoida sitä, jos sillä tavalla saisi purettua sitä valtava määrä energiaa mitä pennulla on. Eilen otettiin vähän tokoa, tänään treenattiin damien ja variksen kanssa.
Eilen mentiin pienllä porukalla tokoa treenaamaan. Haettiin sellaista paikkaa missä olisi paljon häiriöitä. Treenattiin sitten puistossa missä nuoret kokoontuvat, joten häiriöitä kyllä saatiinkin. Mollille otin ohjattua liikkurin kanssa, ja onpas se ihmeellistä miten se reagoi liikkeenohjaajaan! Niinhän se tekee kisoissakin, sen takia sekä ruutu että ohjattu menee kisoissa plörinäksi. Se jokos jumittuu merkille ja jää vaan tujottaa liikkuria, tai ei ajattele ollenkaan vaan lähtee vaan johonkin kapulalle... ei kuule eikä näkee...*Eilen oli kyllä todella vaikeita. Hinkattiin monta kertaa sitä samaa ja saatiin me loppujen lopuksi pari onnistumisiakin. Tätä täytyy nyt treenata, jos meinaa vielä tokokisoihin mennä:) Otin Mollille myös istuminen, ja ei kestänyt kun puoli minuuttia, niin valui maahan. Hyvä niin, pääsin korjaamaan. Pienen kurinpalautuksen jälkeen istui kun tatti. Ruutua pari kertaa, jossa palkka valmiina, ja vielä seuraaminen ja ihmisryhmää.

Demin kanssa leikin, ja sitten otin vähän seuraamista. Demi sai myös nostaa erilaisia esineitä ja luovuttaa mun käteen, nosti jopa metalli kapulaa, sitä se ei ole ennen halunnut ottaa suuhunsa. Nyt kantoi ylpeänä, teki kunnikierroksenkin ennen kun tuli mun luokse. Sitten otettiin vauhti luoksetuloa, niin että kaveri piti kiinni. Ei ollut ehkä ihan viisasta, kun ajattelee Demin kipeää jalkaa, koska Demi tuli kyllä todella lujaa:)
Tänään mentiin metsään, Molli sai jäljestää vieraan tekemää jälkeä ja Demi sai noutaa dameja ja pari kertaa myös varista. Molli jäljesti kun vanha konkari. Jana meni kun oppikirjasta ja Molli ilmaisi kaikki kepit. Hyvä likka!
Demi sai ensin nostaa damin mun käteen, ja sai siitä palkkaa. Sen jälkeen Tuula meni heittämään damin metsään, jonka Demi sai hakea. Hyvin tuli dami käteen, ja hienosti käytti penneli nenäänsä. Sitä tehtiin pari kertaa. Kokeiltiin myös niin että Tuula heitti pari damia, mutta Demi ei muistanut sitä toista, vaan Tuula kävi nostamaan sitä, ja sen jälkeen meni hyvin.
Sen jälkeen tehtiin samalla tavalla variksen kanssa. Penneli meinasi lähteä toiseen suuntaan vaakun kanssa, mutta kun sanoin sille tiukan "ei" teki kakara täyskäännöksen ja toi kiltisti linnun mun käteen:) Toistettiin vielä pari kertaa tätä, jonka jälkeen sai kunnon palkkaa. Demi syttyy kyllä noutamisesta, ja varsinkin variksesta. Hyvä noutajan alku on hän:) Olen pitänyt paussia dami treenien kanssa, koska Demillä oli "piruvaihe" ja luoksetulo oli vähän sitä sun tätä. Nyt sujuu luoksetulo aika hyvin. Mun mielestä on turhaan treenata noutamista jos luoksetulo tökkii. Tämä treeni meni mielestäni hyvin, olen oikein tyytyväinen pikkukoiraani.
Kuvaaja: Eija Kärkinen

Onpas jännää.. sinne viedään mun damit.

Iloinen damin heittäjä:)Vauhdikas palautus Hienosti tulee dami käteen. Ja niin tulee variskin... Bussig flicka:) On palkkaansa ansainnut..

Ei kommentteja: