7. heinäkuuta 2007

Viime viikon treenit

Ollaan kyllä treenattu, vaikka en ole jaksanut kirjoittaa tänne mitään.
Muutaman kerran ollaan tokoa treenattu. Kaukkarit tökkivät, olen nyt kokeillut niin että olen laittanut laudan Mollin edessä, vähän paremmin on mennyt sillä tavalla, vaikka epäilen että kun otan laudan pois, tulee Molli taas eteenpäin niinkuin ennenkin...Merkillä Molli jää tyhmästi sivulla seisomaan, sitä olen yrittänyt korjata. Hyvin Molli kyllä hiffasi että pitää mennä ihan merkin taakse ja seistä suoraan sen takana, mutta paljon pitää treenata että tulee toimimaan, saa nähdä jaksanko aloittaa opettamaan sitä uudestaan.. Muut liikkeet sujuvat ihan mukavasti.

Jälkeä tehtiin viime viikolla. Tallasin itse Mollin jälki. Maasto tosi haasteellinen, neljä kertaa ojanylityksiä, ojat oikein leveitä ja täynnä vettä, en meinannut itse päästä niiden yli:) Juuri ennen kun oltiin menossa ajamaan jäljen, tuli yksi mies ulos metsästä just siinä missä Mollin jälki loppui.... Pelkäsin että oli liian vaikeita Mollille, mutta ei ollut. Molli jäljesti kun vanha konkari, lopussa vähän pyöri, siellä kun mies oli kävellyt, muuten jälki oli Mollille helppo nakki, kaikki kepit löytyivät. Vauhti oli ehkä vähän liikaa, mutta sehän on meille vaan hyvä ongelma.

Eilen oltiin hakumetsässä, rata kulki kalliolla. Otin Mollille kolme ukkoa, ja kaksi tyhjää. Näytölle taas apuja, ja roikuin itse liinassa. Treeni meni tosi hyvin.

Ei kommentteja: