9. heinäkuuta 2007

TOKOA

Eilen käytiin pikku porukalla tokoa/tottista treenaamassa. Minä otin Mollille eniten tokoa. Hyvä kun sain vieraita käskyttämään. Luoksetulon pysähdykset taas huonoja ja alussa ruutukin meni huonosti, lähti luoksetulomerkin taakse kökkimään, kun piti ruutuun mennä... Seuraaminen Ok. Ohjattu ihan super hieno. Otettiin myös PK esteet, kun kerran PK kentällä oltiin. Ne onnistuivat oikein hyvin. Mollin hyppytekniikka on vihdoinkin niin hyvä että hyppää metrin estettä íhan puhtaasti. Uskomatonta!!! Oli kiva treenata porukassa. Tokon kanssa pitäisi olla ahkerampi ja treenata paljon enemmän, on kyllä ihmeellinen laji, heti kun on vähän pitänyt taukoa, niin koira sekoittaa.

Joten päätin skarpata ja treenata useammin, sen takia otin myös tänään lyhyen toko treenin, ennen kun mentiin metsään lenkille. Tänään onnistui ruutu oikein hyvin, niinkuin luoksetulon pysähdyksetkin. Tunnarit tein kaksi kertaa, kerran rivinä ja kerran kellona, ja ihan hyvin meni.
Seuraamisessa treenattiin juoksemista, siinä kun Mollin kontakit helposti herpaantuu. Ja vielä paikallaan siirtymisiä ja sivu askelia.
Lopuksi kaukkarit. istu- seiso- maahan tekee Molli hyvin. Mutta seiso-istu tökkii, niin kun on aina tökkinyt. Vaikka kuinka junnaan läheltä, ( silloin menee hyvin) niin heti kun olen vähän kauempana niin Molli tekee väärin:( Tyhmä liike.....

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toko on tosiaan sen vähän kokemukseni perusteella laji, jota pitää treenata paljon, mielellään joka päivä. Sopii siis sinnikkäille ja ahkerille ihmisille .)

Anonyymi kirjoitti...

Siis tuo anonyymi toko-kommentoija on Eija K. En osaa käyttää tätä juttua ..

Åsa kirjoitti...

Juuri sen takia toko ei sovikaan minulle, kun en jaksa olla niin sinnikäs ja ahkera:)
Jos haluaa että nimi näkyy tuolla ylhäällä, pitää klikata "Muu" eikä "Anonyymi". On kyllä vähän turhaan monimutkainen tää kommentti systeemi...