11. heinäkuuta 2007

Metsätreenejä

Tänään mentiin Tuulan ja Eijan kanssa jälkeä tekemään. Eija tallasi Mollin jälki, noin 500 m pitkä, jana ehkä 30 m, 6 keppiä ja muutama kulma. Maasto vaihteleva, kalliota ja ryteikköä mutta myös ihan tasaista avonaista maastoa. Jälki sai vanheta reilu tunnin.

Ennen kun tehtiin jälkeä, otin siinä metsässä Mollille vähän tokoa. Ruutua, idaria ja kaukkarit:) Ihan Ok suoritus noin keskellä metsää.

Niin kauan kun jäljet vanhenivat tehtiin esineruutua. Tallattiin noin 30 m leveä kaistale, 3 esinettä, takana, keskellä ja edessä. Lähiesineenä laitoin ensin huulirasvapuikon, mutta vaihdoin sen, kun Molli ei tietenkään saanut siitä hajun.....(kaikkea tyhmää voin keksiäkin) Molli oli reipas, ja toi esineet ihan näppärästi.

Jäljen alussa Molli vähän pyöri, mutta sitten jäljesti ihan hyvin, mutta lopussa ihan selvästi väsyi, ilma oli tosi painostava. Molli nosti itse vaan 3 keppiä. Ensimmäinen keppi jäi, neljäs keppi löysin minä, ja viimeisen kepin Molli ei meinannut millään paikallistaa. Ihmeellistä, ihan kun kepeistä ei olisi lähtenyt hajua ollenkaan. Ei mikään huippusuoritus, mutta Molli ainakin yritti parhaansa. Kun ollaan käytetty vaan omia keppejä, niin vieraat kepit tuottivat nyt vaikeuksia, tai sitten se johtui siitä että ilma seisoi ja Molli väsyi. Muidenkin koirilla tänään vähän ongelmia jäljellä, sellaista se välillä vaan on.

Ei kommentteja: