19. heinäkuuta 2007

Hakutreenit

Rata oli tosi hauska ja erikoinen. Oikea puoli pelkkää kalliota, vasen puoli avoin tasainen maasto, lopussa myös tienylityksiä. Takakulmassa umppari ihan ojan vieressä, jossa aika paljon vettä.

Ensimmäinen ukko etukulmassa vasemmalla puolella. Molli lähti vähän viistoon eteenpäin, mutta sai hajun ja käänsi takaisin ja nosti ukon. Sen jälkeen 2 tyhjää, molemmat menivät hyvin. Kalliolle toinen maalimies, taas lähti vähän viistoon eteenpäin, mutta sai hajun ja käänsi takaisin ja nosti näppärästi myös toisen ukon. Sen jälkeen taas 2 tyhjää pistoa, nämä oikein hyvät.

Seuraavaksi umppari, ja silloin Molli meni ojan kautta vähän vilvoittelemaan, ja unohti mitä oli tekemässä. Ilmaisi ukon, mutta pudotti rullan, pysähtyi, lähti takaisin, otti uudestaan rullan mutta jäi taas puoleen väliin seisomaan rulla suussa, lähti taas takaisin, tsekkasi uudestaan kunnolla, että oliko tuolla nyt tosiaankin ukko ja loppujen lopuksi otti rullan ja toi minulle. Näin koko ajan mitä se touhui, mutta en puuttunut siihen, vaan annoin Mollin itse ratkaista tuon homman. En voinut muuta kun nauraa. Mollille tuli oikosulku, kun vedessä lotraaminen oli niin ihana. Viimeinen ukko kalliolla joka palkkasi suoraan. Rullantuonti sujui tänään hyvin ja näytölle mentiin myös ihan sopivalla vauhdilla. Kiva treeni, hauska rata, ilma oli viileä ja raikas ja Molli oli hyvä.

Ei kommentteja: