2. kesäkuuta 2007

Eilen tokoa, tänään jälki ja esineitä

Eilen vedin kaikki toko liikkeet läpi. Ei kisanoimaisesti, vaan tehtiin eri variaatioita liikkeistä, ja paljon palkkaa. Ohjatussa oli menossa väärälle kapulalle, ja tunnarissa toi väärän:( Mutta otettiin uusiksi ja silloin meni hyvin. Muuten ihan onnistunut treeni.

Tänään tehtiin jälkeä. Mollille vieraan tekemä jälki, 6 keppiä, kolme kulmaa, jana noin 20 m. Jälki oli noin 1,5 tuntia vanha. Menin yksin Mollin kanssa ajamaan sitä, muuten ollaan melkein aina tehneet niin, että jäljentekijä kulkee mukana. Jäljet emme ikinä merkkaa millään tavalla, laitamme aina vaan janamerkki ja loppumerkki. Janalla sählättiin, mutta itse jälki meni hyvin, ja Molli ilmaisi kaikki kepit:)

Niin kauan kun jäljet vanhenivat tehtiin esineruutua. Molli löysi kaksi esineitä aika helposti, mutta kolmas esine ei löytänyt, vaikka kyllä haki ja haki.... Kävin siirtämään sitä vähäsen, ja silloin Molli löysi sen. Esine oli aika pieni, ja se oli laitettu niin että oli vähän kuusen alla, ja jollain tavalla tämä nyt tuotti Mollille vaikeuksia.

Otin myös tunnarit ja ohjattu tänään, ja tunnarit meni hyvin. Ohjatussa sama virhe kun eilen:(

Muuten ihan kiva treeni, ilmahan oli aivan fantastinen:) mainio treeni ilma.

Ei kommentteja: