21. kesäkuuta 2007

Treenejä ja lenkkeilyä...

Tiistaina tehtiin jälkeä. Tuula teki Mollille lyhyen jäljen, kuusi keppiä ja lyhyt jana. Jana meni hyvin, ja alussa Molli jäljesti tosi hyvin, mutta sitten jossain vaiheessa alkoi hosumaan, ja pyöri sinne sun tänne??? ja yksi keppi jäi sen takia metsään.

Eilen treenattiin tokoa. Kaksi ruutua, merkki niiden välillä, ja monta lähetystä vuorotellen ruutuihin. Välillä niin että oli palkka valmiina, välillä palkka seisomisesta ja välillä palkka maahanmenosta.
Tunnarit oli tänään oikein vaikeita. Kaksi kertaa toi väärän, vasta kolmannella kerralla keskittyi ja tutki kapulat rauhallisesti läpi, ja löysi oikean. Hössötti!!!

Ohjattu meni hyvin molempiin suuntiin.

Luoksetulossa pysähtyi aika hitaasti seisomaan, mutta hinkkaamalla saatiin onnistumaan.
Paikalla istuminen onnistui hyvin. Lopuksi kaukkarit läheltä, ja niiden jälkeen vapautus ruokakupille joka odotti auton vierellä.

Tänään mentiin Tuulan ja koirien kanssa juoksemaan. Me ihmisetkin juostiin tänään, eikä vaan koirat niin kuin yleensä:) Alku oli kyllä tosi raskasta. Välillä käveltiin reippaasti ja sitten juostiin taas. Ja ihme kyllä niin jaksettiin juosta aika pitkiä matkoja. Matkalla vietiin koirat uimaan, minäkin olin ajatellut uida, mutta oli niin viileä ilta etten ottanut uikkarit mukaan. Sitten kuitenkin harmitti, olisi ollut kiva uida, kun lenkillä tuli kuuma. Ihana fiilis oli kyllä lenkin jälkeen. Tätä on tarkoitusta nyt jatkaa, koska 10 kuukauden tupakka-lakon takia olen lihonnut aika monta kiloa, ja nyt on tarkoitusta saada kilot pois. Saa nähdä miten menee...

Ei kommentteja: