5. kesäkuuta 2007

Tämän päivän treenit

Olipas tänään taas kuuma päivä, mutta mentiin kuitenkin Tuulan ja Neeron kanssa vähän tokoa treenaamaan. Alussa Molli oli innostunut, mutta väsähti loppua kohti, ei kyllä jaksa kun on kuuma...Kaukkarit olivat tänään oikein huonoja:( ja ohjatussa on nyt nouto vasemmalle tosi vaikeita.
Muut liikkeet onnistuivat ihan hyvin. Luoksetulo ja ruutu menivät ihan nappiin. Idarissa en osaa itse kävellä...en ymmärrä miten se voi olla niin vaikeita kävellä neliöruudun ympäri!!!

Tokotreenin jälkeen mentiin uittamaan koirat, silloin ei kyllä huomattu minkäänlaisia väsymisen merkkejä:) Metsässä juostiin hullun lailla, eikä silloin ollut yhtään kuuma.. Mollian mielestä:)..

Uinnin jälkeen otettiin vielä tarkkuusetsintä ja kaarinoutoa. Nämä menivät oikein hyvin. Molli pysyi hyvin pikku ruudussa ja löysi helposti esineen. Kaarinoudossa Molli tajusi vihdoinkin juosta hajuvanaa pitkin hakemaan pudonnutta esinettä. Oikein hyvin meni. On se vaan kumma miten metsähommat aina maistuvat, mutta tottis on pakko pullaa...Mollin mielestä:)....

Ei kommentteja: