15. toukokuuta 2008

Molli 7 vee. Kuvia pihasta & ystävyysottelusta

Koirien kanssa on puuhailtu kaikenlaista. Tottista on treenattu, ja kerran on Demi jäljestänyt pellolla, ja pari kertaa hakenut damia metsästä. Tänään kävin Lohjan kentällä leikkimässä Demin kanssa, ja ottamassa Mollille telineitä.
Uintireisulla Demi kävi vaan lotraamassa, ja vahingossa plutaamassa, uimaan ei vielä uskaltanut lähteä. Muuten oli kyllä todella rohkea, kun hyökkäsi rotikkauroksen niskaan kiinni, eikä meinannut päästä irti:( Oltiin lähdössä pois, kun uimapaikalle ilmestyi nainen jolla iso rottweileri remmissä. Demi lähti häntä pystyssä haukkumaan sitä, ja meinasin pyörtyä kun huomaisin, että hullunrohkea kakara lähti rotikan luokse. Minua se ei kuunnellut ollenkaan. Tuli pois vasta kun rotikan omistaja häätäsi sitä menemään. On kyllä aika uhkarohkea pentu:( Onneksi oli todella kiltti rottweileri uros. Ohhojjaaja ennen kun saa tuota huliviliä tottelemaan.
Molli täyttää tänään 7 vuotta. Onnea, onnea. Nykyään viihtyy parhaiten kukkapenkissä nukkumassa, tai Demin kanssa riehumassa. Nauttii elämästä.
Demi poseeraa kukkapenkissä.
Demillä on aika hieno turkki:) On kyllä kiharoita vaikka muille jakaa.
Emman näkö on huonontunut:(
Keväällä on niin paljon tuoksuja..
Demi nauttii!
Piti ottaa pihastakin kuvia kun on jo niin nätti.

Kirsikkapuu, aivan täynnä kukkia.

Mansikat kukkivat jo..
Vihannesmaa:) Viime vuonna tähän aikaan en ollut vielä edes laittanut siemenet maahan.
JA LOPUKSI MUUTAMA KUVAA YSTÄVYYSOTTELUSTA
Sain tänään muutama kuvaa ystävyysottelusta. Kuvat on otettu Eija Paulinin kameralla, kuvaajan nimi en valitettavasti tiedä:( Mutta Kiitos Eija kuvista!
3 kommenttia:

kehveli kirjoitti...

Kylläpä onkin kaunista teillä pihalla, mitä siitä, jos nyt joku sillointällöin makaa vähän kukkapenkissä... :)
Ihanaa, kun on kesä edessä ja "uimakoulut lapsille", nautitaan täysillä!
Onnittelut synttärisankari Mollille!

Anonyymi kirjoitti...

Molli on kauniimpi kun kaikki kukat yhdessä, sen takia sopii hyvin kukkapenkille:) Eiköhän pennelikin menee uimaan sitten kun vesi on vähän lämpimäpi..

Anonyymi kirjoitti...

Niin..ja anonyymi oli Åsa.
p.s Molli kiittää synttärionnitteluista!