13. syyskuuta 2008

Tokoa Turussa

Emma ja Demi riehuivat hullun lailla, loppujen lopuksi Emma kyllästyi, eikä Demi oikein uskonut, niin sitten Emman piti näyttää oikein vihaiselta jotta kakaran ymmärtäisi lopettaa, muttei mennyt kyllä perille:) Hullun näköinen tuo Emma kun irvistelee...
Jos haluaa voi klikata kuvat niin ne näkyvät täyskokoisena..
Emma yrittä näyttää vaaralliselta..Kyllä minäkin osaan.. sanoo Demi:)


Sain peruutuspaikan Auran Nuuskujen tokoon, mutta tänään olisi kyllä ollut parempi jäädä kotiin. Ensin ajoin tietysti väärin, ja tulin kisapaikalle vasta 5 vailla 9, kun koe alkoi yhdeksältä. Ehdin nippanappa viedä Mollin pissalle, ennen kun joutui paikallaoloon. Paikalla istuminen meni hyvin, mutta sitten ei maannut, vaan seisoi kun tulin piilosta pois. Ja muutenkaan Mollia ei huvittanut tokoilla tänään. Teki kaikki liikkeet huonosti, ja sitten kun ei mennyt ruutuunkaan, keskeytin, koska tiedän ettei loppuliikkeistäkään olisi tullut mitään, koska jos Molli on sillä päällä ettei huvita, niin sitten ei huvita.. Hukka reissu. Kyllä ihminen on hullu! Nousee puoli viideltä ylös, lähtee ajamaan hirveitä matkoja, sitten ottaa 4 liikettä ja koe on siinä. Ollaan oltu ennenkin tuolla samassa paikassa Mollin kanssa, silloinkin meni todella huonosti, Mollin mielestä on varmasti huono paikka:):)

Näin Demin veli Olle tänään. Olipas Ollekin suloinen. Näytti niin isolta Demin vierellä, vaikka ei kuulemma iso olekaan. Ja Voitto veli läpäisi taipparin tänään, onpas Demillä taitava veli:)

Ostin uuden kameran, ja heti piti ottaa koirista uusia kuvia. Eniten kuvia otin Demistä. Aika paljon samanlaisia kuvia, mutta en raaskinnut heittää pois, kun Demi on niissä niin suloinen. On se kivaa kuvata kunnon kameralla, vaikka minulla on kyllä paljon oppimista vielä. Linkki kuvagalleriaan löytyy etusivulta.

1 kommentti:

Maahispoppoo kirjoitti...

ihminen vain on väliin hullu. Ajelee ja ottaa ne neljä liikettä ja se on siinä.
hauskasti kirjoitettu!