6. syyskuuta 2008

Hakutreenit

Pikkukiharalla on aika tyytväinen ilme naamassa, kun seurustelee "akan" kanssa:) Kuvat: Eija Kärkinen

Tänään mentiin pienellä porukalla hakua treenaamaan. Ensin pääsi Molli treenaamaan, ja tänään Molli oli kyllä hyvä. Aloitin sisääntulolla, jonka jälkeen ukko etukulmassa, ilmaisu irtorullalla, ja tämä maalimies ei palkannut. Sen jälkeen 6 tyhjää pistoa. Alue oli aika mielenkiintoinen, alussa avaraa hakkuu-aluetta, ja toisella puolella oli aivan tiheätä metsää, koiran piti laittaa menemään suoraan ryteköiden läpi, mutta sinne Molli upposi hienosti. Ja teki just sopivia pistoja. Hyvä Molli. Toinen maalimies, joka oli myös viimeinen, takakulmassa, ja hän palkkasi suoraan. Todella hyvä suoritus Mollista, pitääkö alkaa katsomaan kisakalenteria taas sillä silmällä...

Myös Demin treeni oli varsin onnistunut. Demille otin tuuliharjoituksia. Maalimies otti keskilinjalla kontaktia Demiin ja antoi namipalan, jonka jälkeen vein Demin pois. Maalimies piiloutui kunnolla. Mentiin Demin kanssa kävelemään metsään, ja kun huomasin että Demi sai hajun ukosta, päästin sen samantien maalimiehelle joka kehui ja palkkasi nameilla, ja myös leikki leluilla. Näitä otettiin kolme kertaa. Otettiin vielä kerran samalla tavalla, mutta nyt palattiin keskilinjalle kun huomasin että Demi oli saanut hajun ukosta, lähetys sieltä.
Tämä treeni oli kun tehty Demille. Nyt kun se sai haju-muistia maalimiehestä, eikä nökömuistia, ja kun maalimies oli kunnolla piilossa, niin se ei ollut Demin mielestä ollenkaan pelottavaa, vaan oli niin iloinen ja onnellinen maalimiehen luona. Jo silloin kun mentiin radalle, oli Demi kyllä todella innostunut, joten kyllä se jo nyt tietää että hakumetsässä on ne kivat ukot, jotka antavat nameja ja leikkivät. Oli kyllä kivaa, ja nyt tiedän miten pitää jatkaa.

Kaikki neljä eilisen lenkillä.

Ei kommentteja: