17. toukokuuta 2008

2,5 pistettä vajaa..

Elikkä Mollin tokoura ei loppunutkaan. Tänään oltiin Siuntiossa kisaamassa. 2, 5 pistettä alle ykköstä oli päivän saldo. Valehtelisin jos en myöntäisi että HIUKAN harmittaa. Pisterivimme oli aika hyvä. Kyllähän Molli osaa jos minä vaan saan Mollia nostettu sopivaan viretilaan ja osaan olla reipas ja iloinen sen kanssa, ettei se ota minusta paineita. Silloin yhteistyömme sujuu ja koira tekee sen minkä osaa.

Istuminen: 10, paikallaan makaaminen 10, seuraaminen 9, idari 9,5, luoksetulo 8, ruutu 0, ohjattu 10, metallihyppy-nouto 9, tunnarit 9 ja kaukkarit 8. Pisteet yhteensä 253,5 ja sij 3.


Merkki oli tuon mallinen kun kuvassa. Sitä Molli jäi nuuskimaan, ja sen jälkeen meni pasmat aivan sekaisin, eikä Molli enää osannut menää ruutuun. Pitää varmaan tilata myös tuon mallisia merkkejä, että pääsee noitakin treenaamaan.


Kukkasen pennut ovat olleet tänään Tuusulassa treenamassa, harmittaa etten sinne voinut mennä, mutta olen aika tyytyväinen meidän tämän päivän suoritukseen kuitenkin, ja taas iski toko kärpänen (tuhannen kerran) ja tuli uusi into treenaamaan. Varsinkin Demin kanssa tulee olemaan mukava treenata kun on niin paljon vauhdiikkaampi tapaus. Demi oli tietysti mukana myös tänään, on kyllä hauska pentu. On niin iloinen ja höppänä, mutta samalla niin rento. Sillä on todella mukava luonne!

Perinteinen pokaali-kuva kuuluu asiaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoit kuitenkin tokoilua Mollin kanssa :)Ei kannata pienistä säikähtää, ainakaan tokossa.

Eija

Anonyymi kirjoitti...

niin tein.. Ja sehän meni aika hyvin:)
Åsa