16. helmikuuta 2008

Kuulumiset nyt tänne


Enää en pidä erikseen Mollille treeniblogia, vaan tähän samaan blogiin kirjoittelen kaikkien koirien jutut ja kuulumiset. Tänne kerron myös Demin pentu hommeleista.

Mollin kanssa on kyllä touhuttu kaikenlaista. Jälkeä on voitu treenata koko talven aikana, koska täällä Etelä Suomessahan ei ole yhtään lunta. Olen vaikeuttanut Mollin jäljet, tekemällä aina monta kulmaa ja pidentämällä janaa. Molli on jäljestänyt hyvin. Ei ole oikeastaan ollut mitään ongelmia jäljen kanssa. Kepit on noussut kaikki, ja Molli on jäljestänyt tarkasti ja hyvin.

Pudonneen esineen noutoa olen ottanut työn alle. Seuraaminen metsässä on aina ollut vaikea juttu, sitä olen nyt treenannut paljon. Molli on edistynyt, nyt seuraa ihan hyvin myös hankalassa maastossa, ja osaa juosta vanaa pitkin hakemaan pudonnutta esinettä myös vaikka matkaa on 150 m.

Tokoa on jäänyt pahasti treenamatta. Välillä olen ottanut jotain pientä pihalla, ja kerran viikossa ollaan käyty yhteistreeneissä maneesissa. Mutta sehän on niin tokon kanssa, että jos ei viitsi sitä treenata niin liikkeet eivät tietenkään suju... Hankalimmat liikkeet tällä hetkellä ovat luoksetulon pysähdykset, kaukkarit (yllätys, yllätys),ohjattu nouto (varsinkin oikealle)... Että sillee...

Tänään oltiin hakumetsässä, ja ohhojjaajjaa.... Mollin korvat olivat jääneet kotiin, ei totellut eikä kuunnellut, juoksi vaan kun päätön kana:( Mun piti ottaa pari tyhjää pistoa ja kolme maalimiestä, mutta suunnitelma muuttui. Molli sai vähän kurinpalautusta, ja sen jälkeen sai näyttää minulle, että osaa se tehdä tyhjiä pistoja ja tulla pois kun kutsutaan! Sitten vasta pääsi hakemaan pari ukkoakin. No, se on niin tyypillistä, kun on ollut taukoa.

Emma ja Ida viettävät mukavaa eläkeläis elämää. Kunnon lenkki pävittäin, ruoka ja vähän lelujen kantamista, ja se on siinä. Ensi viikolla muuttuu meidän elämä aika paljon, kun haetaan pentu kotiin:)


Muutama kuva metsälenkistä.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voihan vitalis ,kun on siisti blogi ja niin kivoja kuvia,hii-haa