1. joulukuuta 2007

Viikon treenit

Tiistaina oltiin Margitin ja Eijan kanssa metsässä, ja otettiin koirille taas vähän hakua.

Otin kaikille koirille pari ukkoa. Olipas se hauskaa. Kiva kun labbiksetkin pääsevät jotain tekemään. Molli oli aivan täpinöissään, ja teki todella hienosti.

Torstai aamuna ennen töihin menoa,oli meillä treffit Tuulan kanssa. Mun koirat pääsivät tutustumaan Tuulan colliepentuun. Tapaaminen meni tosi hyvin. Molli ja Ida tutkivat tarkasti Åke-pentua. Ida jopa leikki sen kanssa. Emma ei paljon välittänyt koko Åkesta. On kyllä lutuinen pentu. Niin täydellinen mini-collie:)

Tokoa olen treenannut kuluneen viikon aikana kolme kertaa. Pihalla treenattiin merkkiä,nyt ruokakuppi merkin taakse, kun Molli ei enää ole löytänyt oikeata paikkaa. Tunnarit parin otteeseen, ja se meni todella hyvin, jopa vauhti löytyi. Myös luovutus oli hyvä ilman pureskelua. Pihalla myös vasempaan käännökset ja kaukkarit.
Tuulan ja Neeron kanssa otettiin ohjattua,joka meni hyvin, sekä luoksetulon pysähdykset, maahanmeno taas huono. Vähän seuraamista, ja kaukkarit.

Tänään kävin taas ottamassa Mollille tokoa. Tarkoituksena oli ottaa muutama liikettä palkatta, ja sitten käydä repun luona syömässä, jossa ruokakuppi odottamassa. Otin ensin lyhyt pätkä seuraamista siitä suoraan idariin, joka meni ihan mukavasti. Sen jälkeen luoksetuloa, ja Mollihan ei suostunut menemään maahan ollenkaan... No monen, monen toiston jälkeen, Molli teki aivan loistavan luoksetulon pysähdyksineen, ja siitähän oli pakko palkata:)

Sen jälkeen ruutua, tein niin että seisoin aika lähellä ruutua, ja lähetin Mollia vuorotellen merkille ja takaisin ruutuun, en tiedä jos oli viisasta mutta koira ainakin tykkäsi:):) vaihtelu virkistää...
Lopuksi ohjattua, joka meni oikein hyvin, siitä sai sitten juosta repulle syömään.

Ei kommentteja: